Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonka2letnia

Kalie!!Smierdza!!!

Polecane posty

Gość zonka2letnia

Powiem, tak widze, ze duzo osob wybiera kalie na bukiet. Ja tez chcialam poszlam do kwiaciarni i pokazalam wzor bukietu. babka zapytala sie kiedy slub. Mowie sierpien. Ona to nie polecam, jak bedzie goraca to kalie wydobywaja zsiebie straszna won ktora jest do nie wytrzymania nie ktorym. Mysle eee tam bredzi i sie uparlam. W dniu slubu bylo ponad 30 stopni. Juz w kosciele mialam czerwone oczy i kichalam. Glowa mnie do tego zapachu rozbolala na maksa. Wiec jednak babka nie klamala. Nie polecam kali na cieple miesiace.

Gość alaaama kotaaa
a ja tak z innej beczki... Wszystkie PM chcą być teraz oryginalne i wybierają bukiet z kalii a nie biorą pod uwagę tego że teraz co druga taki ma... Nie powiem sama chciałam z kalii ale w dzisiejszych czasach to róże na które mówi się że są oklepane tak naprawdę są rzadkością ...

Gość zonka2letnia
2 kata temu jeszcze nie bylo takiego bumu... dzis wzielabym piekne klasyczne roze :)

a ja na przekór również wybiorę albo margaretki albo róże białe + herbaciane.albo same herbaciane?i kaliom mówię nie ze względu chociażby na to,że co 2 PM je ma :) kalie ładne,ale do okna.

ja tez biore klasyczne rze herbaciane z duza iloscia zielonego wokol. kalie sa juz tak oklepane. a pozatym faktyycznie ich zapach nie nalezy do najladniejszych