Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvbb

co ma golic facet ?

Polecane posty

Gość poradźcie mi jak
No, ale powie mi ktoś jak ogolić bezpiecznie jądra? a jeśli chodzi o temat to przy penisie przycinam by nie bylo buszu, pechy tez przycinam aby nie wystawaly mi za bardzo. Nie gole na zero, bo moja dziewczyna na szczescie tego nie wymaa ode mnie. Chcialbym tylko tych klaczkow z jadrek sie pozbyc i poeksperymentować.

Gość faciooo
Wygolona to powinna być kobieta - nie mieć włosów na nogach, na twarzy, wokół sutków, a na cipce najlepiej gdy jest tylko przystrzyżona, ale nie na łyso, bo też nie lubię. A facet to nie baba, żeby się w jakieś depilacje bawić tylko dlatego, że jakaś różowa lalunia tego sobie życzy. No chyba że ktoś jest odmiennej orientacji seksualnej, to niech się goli.

Gość lejzikrejzi
Facet ma golić twarz,pachy w lecie,jajka,jeśli lubi miłość francuską i przystrzygać ten swój busz nad penisem.....nie ma nic gorszego niż włochale w ustach,fuj... :)

Gość lejzikrejzi
Nogi,rece i klata mogę być włochate,w końcu nie wszyscy są zawodowymi pływakami,a wszyscy chcą się czuć męsko.... :D

Co kto lubi :) Ja homo nie jestem, ale co nieco sobie skracam od czasu do czasu. Regularnie przycinam włosy nad ptakiem i golę jajka. Włosy na klacie i na brzuchu raz na 2 tygodnie skracam maszynką do włosów. Trwa to parę minut, a czuję się lepiej sam ze sobą, mojej kobiecie też się podoba. Latem też golę pachy. A co do tego jak golić penisa i jajka. Ja używam żelu do golenia i delikatnie \"jadę\" maszynką jednorazową. Jak robisz to z wyczuciem, to się nie zatniesz :)

Gość lejzikrejzi
Powiem Ci jak mój goli jądra :D Najpierw moczy wodą,potem porządnie namydla,lub pianka do golenia smaruje,sam wiesz co Cię nie podrażni,podnosi ptaka do góry (oczywiście,nie tak,żeby go wyrwać) wtedy jajka się trochę naciągną i lepiej je ogolić,potem chwyta za mosznę,przesuwa ja do góry i dalej goli a potem boki,to podobnie jak środek,dasz radę,musisz po prostu trochę napiąć to co zazwyczaj jest nie napięte i będzie ok :D

Tak jak koleżanka wyżej pisze. Poza tym łatwiej jest golić jak postawisz sobie chwilę wcześniej ptaka :)

Gość mała mika
dla mnie facet powinien golic jedynie twarz i wlosy na glowie. reszta niekonieczna. a juz nie wyobrazam sobie zeby moj facet golil sobie nogi czy rece. musi to strasznie komicznie wygladac.

Gość lejzikrejzi
Ok,w zimie można pach nie golić,bo jakoś to mniej obleśne,ale latem,kiedy jest upał,przydałoby się..... nawet jeśli bierze się prysznic,ogolone wydają się bardziej estetyczne...

Gość co ma golić facet
facet ma golić się codziennie i dokładnie.

Gość do poradźcie mi jak
a słyszał ktoś o kremie depilacyjnym okolic bikini...nie mogę z niektórych jak są zacofani...mój smaruje się na dole tym i po około 10 minutach zeskrobuje dołączoną do zestawu łopatką,a później zmywa wodą.koniec

Gość to nie średniowiecze
faceci tego nie kumają że młode dziewczyny i nowoczesne kobiety wolą gładkie klatki i ogolone pachy. jak całować taką zarośniętą chaszczami klatę,fuuj

Gość ja jestem gejkiem
i gole pachy i nogi :P ;)

Gość lizak1001
Facet ma golic penisa, jajka i pupe jesli lubi jak mu ja dziewczyne lize. Sam gole jeszcze pachy bo nie lubie jak mi z pod pach wlosy wystaja. Klaty i nog bym nie ogolil bo to leci pedalstwem a po drugie to lubie miec wlosy na klacie. Chociaz przy ssaniu sutkow troche przeszkadzaja ale i tak nie zgole.

Gość NIE WIEM CZY WIECIE
nie wiem czy wiecie ale golenie i usuwanie włosów więcej niż z 1% ciała jest bardzo szkodliwe dla zdrowia. Wiec po co facet ma się golić by jakiegoś choróbska załapać.

tylek pachy???? nie powaliło was dziewczyny!!!???? u mnie facet powinien golic tylko zarost i tyloooo!!!!! takie jest moje zdanie i tylko moje

Gość zarost

Gość noblez obliż
Elegancki mężczyzna codziennie goli brzytwą brwi oraz rzęsy Raz na tydzień włosy w nosie i uszach wypala ługiem Usta zwilża pomadą, paznokcie zaś bejcą Tak przygotowany może co rano wyruszać do pracy w hucie czy na roli.

Gość logica
Do Vesyr czy Wesyr (już nie pamiętam): Gdzie jak nie w łóżku mają się najbardziej uwidoczniać różnice płci?! Trochę estetyki tylko i ułatwienia miłości francuzkiej. Moje preferencje to: - NIE wygolone pachy - ale przycięte włoski, - przycięte włoski w kroczu, - klata musi pozostać nietknięta, brzuch też (kiedyś wyobrażałam sobie, że gładka klata najlepsza, ale w praktyce odkryłam, żejednak włoski to męska rzecz...) - a jak facet wygoli sobie nogi staje się dla mnie absolutnie niemęski i taki wymoczek trochę! to raz. a po drugie ja już nie jestem gładsza tylko tak samo gładka, więc czym on ma się we mnie zachwycać, hę?

Gość lala0000
pachy:)

* twarz - z wiadomych względów * włosy pod pachami - ale tylko przycinać, bo takie 'pająki' wystające są ohydne * wzgórek łonowy - może być i ogolony ale łanie wyglada jak jakieś 0,5 cm włosków tam zostanie * jajka - bezwzględnie ogolone muszą być * rowek i odbyt - jako ze lubie tam smyrać i paluszkami i języczkiem faceta. moj facet od seksu to spełnia i jest zayebiście ;-)

Gość Dar0
ja raz golilem "nogę" jak robilem dziare po zgoleniu modlilem sie zeby szybko zaroslo ale to strasznie wyglada bleee owlosienie musi byc pamietajmy ze jestesmy facetami mi sie wydaje ze golenie jaj i innych rzeczy mozna by uzgodnic z partnerka jezeli by wymagala jakis przyciec bo wiadomo sex itd pot5em tacy wygoleni przykladowo latem narzekaja ze nie moga znalesc jakies dziewczyny bo one patrza na kolesia ktory wyglada malo po mesku a pamietajmy kobiety chca Męszczyzn

Gość Dar0
miało byc Mężczyzna ;]

Gość mezatk z 10 letnim stazem
facet powinien miec ogolone pachy a nie zeby mu chaszcze wystawaly. i oczywiscie jajka bo przy lodziku wchodza klaczki miedzy zeby. przy rowiku tez nie zaszkodzi bo inaczej wania niezbyt ladnie. moj facet ma sporo na klacie nogach i rekach. i to jest sexy ale na dupsku i pod pachami to u mnie ie przejdzie.

Gość 21typ
gole tylko twarz reszte zostawiam tak jak prawidzwy facet powinien i tego neizmienie mzoe jajca przytne z lekka zeby buszu nie bylo

Gość Rasowy facet
Golic klate ? Pojebalo was ? Jestem facetem, a nie jakims tam zmutowanym zelusiem ktory stawia wlosy na pot... Pozdrawiam panie z fotki.pl ktore przed lustrem robia sobie zdjecia telefonem. Sam gole twarz, jadra, wlosy nad penisem przystrzygam.

Gość halo czasy sie zmieniaja
Mój facet goli: 1 twarz 2 pachy- i bardzo sie ciesze choc przekonac go bylo ciezko teraz robi to bez gadania bo mu lepiej 3 miejsca intymne- na 0 i jest ok choc na poczatku wydawalo sie to glupie Poza tym jesli chodzi o nogi i rece w zyciu bym na to nie pozwolila chyba ze ma wlosy na stopach czy dloniach jak małpka. Na plecach nie ma wiec nie musi. Jesli chodzi o klate to wole jak sa ale nie wystaja przypadkiem spod koszulki No i na brzuchu raz ogolil ale jak zaczely odrastac szlag mnie trafia teraz tego nie robi i ja nie pozwole :P

Gość Marcellus
Pachy, czy nawet jajka to potrafię golić i czasem to oczywiście robię ale jak sobie ktoś goli rowek to nie mam pojęcia :))). Maszynką elektryczną???

Gość Elvvii
Jak dla mnie to na nogach facet musi mieć włosy. Jajka i fiuta ogolić. Pod pachami przystrzyc. Klata bez włosów, bo ładnie mięśnie widać:D