Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bakal

.......

Polecane posty

Gość bakal

Pani dooktor ,mam problem od ok ponad mies mam problemy z czestym siusianiem zastosowalam UROSEPT nie pomoglo pozniej lekarz zapisal mi biseptol w zawiesinie bo kilka mies wstecz chorowalam na anginy i ropnia wiec przyjelam prawie 8 antybiotykow w ciagu niecalych 5 mies wiec nie chcialam biseptolu w tabletkach n iestety nie ostatnio czulam swedzenie na łechtaczce tak jak by w srodku nie do zniesienia i zobaczylam takisluz jak by w grudkach tak jak by wydostajacy sie z łechtaczki jutro ma wizyte u Pani ginekolog wczesniej nie mialm jak sie dostac do ginekologa dzwonilam do swojej Pani ginekolog ale odmowila przyjecia mnie bo miala komplet pacjetow mimo ze tlumaczylam ze to pilne tak mi zreszta lekarz 1 kontaktu zalecil jak najszybciej..a z jutzrejsza wizyta nie wiem co bedzie bo dostalam okres z 1 dniowym opóznieniem a wczoraj mialam brazowy sluz z jakimis tak jakby skrzepami prosze o szybka odpowiedz czy isc do tego ginek. skoro mam okres czzy bedzie wstanie mnie zbadac i co robic czy to gzrybica?? z gory dziekuje Pani doktor.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować