Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemiczek...

CZY mam jakies prawa?

Polecane posty

Gość problemiczek...

JEStesmy z mezem 6 lat po slubie. Mamy dziecko, niedlugo urodzi sie kolejne. MAz zarabia 6 tys. netto, ja w tej chwili nie pracuje, tylko biore zlecenia czasami do domu. Mysle o rozwodzie... nie chce zaglebiac sie w przyczyny.... bardzo chcialabym, aby dzieci mialy pelny dom, ale mecze sie psychicznie w zwiazku z tym mrukliwym, nudnym czlowiekiem. Nic od niego nie chce, tylko zeby nie odbieral mi praw do dzieci i aby na nie placil (na dzieci, nie na mnie). I teraz moje pytanie do zorientowanych mam. jakies 6 miesiecy po porodzie chce pojsc do pracy. WYciagne tak do 3 tys. netto, nie wiecej. czy mimo ze teraz nie pracuje a jesli zaczne, to zarobie duzo mniej niz maz, sad nie odbierze mi praw do dzieci?? JEstem dobra mama, dziecko jest zadbane, rezolutne, nad wiek rozwiniete, zwiazane ze mna emocjonalnie....

Gość ty to poważnie piszesz
? nie wierzę, że można tak rozumować !

Gość problemiczek...
TAK, czyli JAK??????????????????????????

Gość a co za róznica z kim
zastanów się najpierw czy chcesz się rozwieść z mężem czy rozbić rodzinę i odebrać mu dzieci jaka różnica z kim zostaną dzieci, jeżeli będą szczęśliwe ??? chyba i tak będziecie je widywać po równo

po rowno to nigdy nie jest. moim zdaniem autorka stawia wazne pytania, a tu od razu atak... W Polsce wieksze prawa zawsze ma matka, co jest oczywiscie dykryminacja, ale tak jest, wiec z pewnoscia bedziesz miala wieksze prawa niz malzonek. Jednak radze isc po porade do prawnika, a nie szukac jej na forum.

Gość co mają zarobki do tego
komu sąd przyzna dziecko? Litości!

Gość problemiczek...
moze ty jestes taka obcykana w rozwodach, to dla ciebie jasne jak drut. ja nie jestem... a boje sie, bo mam wredna tesciowa. moze sobie wykombinowac, zeby maz mieszkal z dziecmi, bo skoro wiecej zarabia, to bedzie mogl im wiecej zapewnic. No i kwestia utrzymania mieszkania.... On dostaje wiecej kasy, wiec latwiej mu bedzie splacac kredyt na przyklad...

Gość co mają zarobki do tego
to weź adwokata

Gość admministratorkaaaaaaaaaaaaaa
"co mają zarobki do tego komu sąd przyzna dziecko?" a ty myślisz że bezrobotny rodzic wyżywi dzieci miłością?