Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z lekka pokręcona

Dlaczego mnie zostawił a ją nie?

Polecane posty

Gość z lekka pokręcona

Obie byłyśmy w ciąży. Mnie zostawił z brzuchem nie interesując się losem dziecka, a z tamtą pojechał na porodówkę. Napiszcie wprost i prosto z mostu: dlaczego?

Gość bleblebleblebleblbleeeeeeee
bo się nie rozdwoi...

Gość to smutne bardzo
ale tamta była lepsza:(

Gość damma z lasiczka
komiczne samo sedno

Gość kichnełam
przeciez sie zainteresowal wlasnym dzieckiem

Gość gruszeczka.
bo jest jakims niedojrzałym dupkiem...

Gość Wyksztalc Ona
Zadnym draniem, zwyczajny gowniarz ktory nie bierze odpowiedzialnosci za siebie. Nie mowiac juz o rodzinie. NO ale jestesmy przeciez wyzwolone i nowoczesne wiec o co pretensje do panow?

Gość kichnełam
ty tez

Gość damma z lasiczka
A ty wiedzalas ze tamta jest w ciazy i ze w ogole ma jakas inna lale

Ja bym sie raczej spytał, co mozna myslec o kobiecie, ktora wie ze facet, ktory zrobił jej dzieciaka zrobił dziecko w tym samym czasie innej lasce... a jedyną rzeczą o ktorą ona sie martwi jest to, że tamtą zawiózł do szpitala a nie autorke... żenada z domieszką desperacji

Gość kichnełam
depeche zastosuj swoje rady do siebie ;)

komiczne, ty tak nie oceniaj, w tym momencie kobieta jest w ciazy i nie ma sensu sie zastanawiac 'co gdzie jak i dlaczego'. facet jest nieodpowiedzialny i tyle.

no przeciez autorka wyraznie pisze ze sie nie zainteresowal. wiec w czym problem?

Gość kichnełam
ale ZAINTERSOWAL SIE WLASNYM DZIECKIEM TYLE ZE INNEJ KOBIETY, wiec moze sprobujesz jeszcze raz ?

Gość monte piu
komiczne: skroc sobie ogon , to po pierwswze, a po drugie to PROWOKACJA. dlaczego odpowiadacie na prowokacje?

Gość damma z lasiczka
prawda jest taka ze obie teraZ maja problemik. koles pewnie nie bedzie z zadna

a co to ma byc taka milosc wybiorcza? jesli masz 2 dzieci to oboje powinienes kochac. a nie tylko jedno.

Gość tak baba znowu winna
tak, gościowi chciało się bzykać to bzykał dwie - teraz biedaczyna musiał wybrać tą, z którą mu się lepiej bzykalo. Jeszcze go brońcie. Nie uważam, że to co zrobiła Autorka było mądre, kobieta powinna wiedzieć z kim chodzi do łóżka i powinna umieć zadbać o to by nieodpowiedni facet nie zrobił jej dziecka. Ale dlaczego tylko ją potępiacie? Facet też zachował się bardzo nieodpowiedzialnie. Ale on nie jest niczemu winien bo to tylko facet i może sobie bzykać ile chce, nie patrząc na konsekwencje.

Gość Wykszatlc Ona
A ja sie zastanawiam jakim cudem laska dala sobie zrobic dziecko z niepewnym facetem. Poza tym w czym problem bedzie palcil alimenty? Bedzie. To tak samo kwestia formalna jak ich zwiazek. Tutaj zmusza prawo do placenia alimentow a tam zmuszaly ich instynkty. Jedno i drugie tak samo bezmyslne. Najgorsze jest ze w tej glupocie kobiety mysla ze facet to ma lepiej i mszcza sie w tym przystepuja do ruchu feministycznego. Wszystko popieprzone!

Gość taknamarginesie
facet co rżnie dwie laseczki w tym samym czasie (w dodatku bez zabezpieczenia) to zwykły dupek :( a Ty auturko to głupia pizda dająca sie takiemu kolesiowi rżnąć i jeszcze głupie pytania zadajesz:( żal

Gość kichnełam
depeche to jest jzu inna sprawa ;) ale ktoryms dzieckiem sie zainteresowal. (i dla pieniaczy: ani go nie bronie ani nie usprawiedliwiam)

Gość Amator Bzykania
tak baba znowu winna To ciekawe, co piszesz, bo mi sie chce bzykac i jakos widze ze nie wszystkie laski sa takie gotowe do byzkania. Zapamietaj sobie glupia ze aby bylo dziecko potrzebne sa dwie strony. IGNORANCJA jest korzystana tylko jak sie ja stosuje wobec kogos slabszego.

Gość z lekka pokręcona
komiczne-> nie napisałam, że w tym samym czasie; mnie zostawił z brzuchem, do porodu zawiozła mnie koleżanka, a on w czasie mojej ciąży mieszkał z tą drugą, nawet paczki witamin mi nie kupił :( potem dowiedziałam się, że z tamtą ma teraz dziecko, woził ja do lekarza, do porodu, spaceruje z wózkiem... moje dziecko nie zasłużyło czy co?

"komiczne: skroc sobie ogon , to po pierwswze, a po drugie to PROWOKACJA." moj ogon - moja sprawa :P a co do tematu - nie wiem czy to akurat jest prowokacją, ale najgorsze jest to, ze takie przypadki są dosc częste

tak bo tutaj same swiete Marie siedza, dziewice nieskalane... juz to moilam i sie powtorze- potepiac to na sam koniec. najpierw trzba myslec o tym jak takiej kobiecie pomoc szczegolnie z takim nieodpowidzialnym mezczyzna...

Gość Amator Bzykania
Zastnawiam mnie to że niby jesteśmy tacy nowocześni i europejscy, światowie a większość ludzi zachowuje sie jakby mieli obrzezany mózg.