Kobietka_25 0 Napisano Lipiec 6, 2009 HEJ MAM PYTANIE, KTÓRE NIE DAJE MI I MOJEJ SIOSTRZE SPOKOJU O TUŻ CHODZI O TO, ŻE 2 MIESIĄCE TEMU SIOSTRA OSTATNI RAZ WSPÓŁŻYŁA ZE SWOIM FACETEM, OSTATNI OKRES SKOŃCZYŁ SIĘ 07.06.09 W SOBOTĘ ZROBIŁA TEST PONIEWAŻ BOLAŁY JĄ PIERSI WYNIK TESTU OKAZAŁ SIĘ POZYTYWNY CZY POMIMO NORMALNEJ MIESIĄCZKI JEST MOŻLIWOŚĆ, ŻE SIOSTRA JEST W CIĄŻY???? dodam tylko,że od ostatniej miesiączki towarzyszył jej straszny stres w wyniku czego schudła 4kg.Jutro wybiera się do lekarza.. pod koniec ubiegłego roku poroniła,BARDZO PROSZĘ O INFO JEŚLI PRZECHODZIŁYŚCIE COŚ PODOBNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziiiuzka Napisano Lipiec 6, 2009 miesiaczka w trakcie ciazy moze miec miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka_25 0 Napisano Lipiec 6, 2009 rozumiem hmm zawsze wydawało mi się, że może wystąpić krwawienie tzw plamienie 1-2 dniowe... dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Lipiec 6, 2009 to nie jest typowa miesiączka, kobiety opisywały tu, że wygląda inaczej niż zwykle. p.s. a specjalistka ziiiuzka intensywnie dopytuje od wczoraj, czy bez stosunku może zajść w ciążę, więc jej wiedza jest raczej mierna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach