Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztety z was

dlaczego na kafeterii nie ma pięknych kobiet

Polecane posty

Gość pasztety z was

tylko nie piszcie że są :) wyczułbym taką od razu, nawet przez neta albo w rozmowie telefonicznej można wyczuć czy laska jest super czy pasztet niestety, te piekne maja inna osobowość niż wy... 💤🖐️

Gość dsfghdfgn
o ludzie ale brednie

Gość Fajowy -Wolny
wiesz tu akurat sie z toba nie zgodze poznałem tu swietna kobiete i wcale nie jest pasztetem jest sliczna i cudowna,Pozdrawiam Farme

bo te piekne mają udane życie towarzyskie i brak im czasu na kafe:O?

Gość syllllka
ja jestem piekna :D i nikt mi nie powie ze nie ;D xD

Są tu różni ludzie ładni i brzydcy jak wszędzie.Inna sprawa ,że wiele z nich ma kompleksy i chce się tu wyżalić ,ale to już inny problem bo kompleksy mają i bardzo ładni ludzie. Są też tacy co z nudów tu wchodzą. idąc Twoim tokiem myślenia to jeśli jestes kobietą to jesteś brzydka , a jeśli facetem to jeszcze gorzej bo jaki facet na babskim forum siedzi ? ;)

może i sa ale na bank nie te które przesiadują tu całymi dniami... Nie widziałeś nie oceniaj!!

Gość no prosze prosze
jak się tu nagle od pieknych zaroiło :P okej powiedzmy że jesteście "piekne inaczej" 🌻 nie wasza wina....

No taaak Na kafe same grube, albo wychudzone, bez cycek, z zepsutymi zębami :P Wszystko co najgorsze :D To w takim razie po co do licha tutaj siedzisz? :D:D

Gość
ech mądre :o po to temat założył, żeby się piękne chwaliły :D a on ma teraz bekę (ja też)

martwanatura w estetyce, jako dyscyplinie filozoficznej, rozrozniamy estetyczny obiektywizm i estetyczny subiektywizm. estetyczny obiektywizm jest pogladem, wedlug ktorego piekno jest wlasnoscia przedmiotow (ludzi) do nich przynalezna, stala (vide- harmonia, symetria, proporcja, ZLOTY PODZIAL) estetyczny subiektywizm jest pogladem, zgodnie z ktorym piekno jest wzgledne, zalezne od tego jak bardzo cos ci sie podoba. piekno jest przyjemnoscia. relatywizm estetyczny.

No też mnie śmieszy ,że niektóre piękne tak się chwalą ;) Nie nam to oceniać jak wyglądamy ;) jakbyście wierzyły naprawdę w swoją urodę nie musiałybyście się tu dowartościowywać. Ale na pewno nie twierdzę ,że nie ma tu ladnych kobiet bo nawet widziałam parę ładnych zdjęc

Tak samo jak chwalą się moje koleżanki w realu- ile ich poderwało , jakie to one są piękne i jakie mają powodzenie. Mnie też podrywali nie raz ,ale uważam ,że to nie powód do chwalenia się bo nie same piekności są zaczepiane