Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka23

piosenka na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość Dianka23

Chcialabym Krajewskiego ;Najpiekniejsza; co myslicie?

Gość Dianka23
Nikt jej nie zna?:(:(:(

Gość kocham Krajewskiego
Słuchaj moze byc Njapiękniejsza ale sądzę że Czekasz na tę jedną chwilę też jest piękne.

"Najpiękniejsza"? Ale to o dziewczynie która się przespała z gościem który ją porzucił i cała wieś się z niej śmieje! I ten drugi ją bierze z litości! Serio, chcesz TO na pierwszy taniec???

Gość heheheh ale fajnie
zinterpretowalas piosenke:p

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh
To tak samo jak ludzie chcą aby puszczać na weselach Windą do nieba :D A zupełnie nie maja pojęcia o co w tej piosence chodzi :P

oo rany a co to za różnica czy pasuje czy nie, jesteście az tak przesadni ze niby dzieki piosence ich zycie sie nei bedzie układać, piosenke ma sie zatańczyć i wszycy maja na młodych patrzeć a nie słuchać słów czy śpewać ją. a poki co mm trzy typy Krajewski - Najpiekniejsza Czerwone Gitary - Słowo jedyne Ty Niemen -Klęcząc przed Toba

a co tu mają przesądy do rzeczy? moim zdaniem sympatycznie jest gdy tekst mówi o szczęśliwej miłości, ale jak ktoś lubi to i marsza pogrzebowego może sobie zażyczyć... :O

Gość buhhahahhahhahha
figa, ty weź klęcząc przed tobą, nie mam pojęcia co to za kawałek ale tytuł jest obiecujący i dobrze wrozy na wasze malzenstwo :D:D:D:D:D:D

tytuł jak tytuł piosenka pasuje, ja napisałam przecież ze nie zwazam na bzdurne opinie o tekscie, najlepiej to sobie wielka miłośc wybrać macie racje. o przesadzie wspomnialam bo nawet na tym forum ludzie wypisywali jakies bzdury o przesadach zwizanych z piosenka.

aa to ty nawet piosenki ie znasz i sie wypowiadasz :D no a co z tym klekaniem jest nie tak? przecież to nie ja klecze :P a powazniej klekanie jest normalne bo to narzeczony kleka zeby nam sie oświadczyć, nie widze po za tym co mialas na mysli nic nienormalnego