Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grfgr

SKLONOWANIE MICHAELA JACKSONA

Polecane posty

Gość gosia24uk
z tego co slyszalam i w filmie o michaelu bylo ze niby ona odeszla, ale dokladnie to pewnie tylko oni sami wiedza co bylo powodem itp.... w tym filmie bylo ze niby on na nia za bardzo nie zwracal uwagi, tylko ciagle bawil sie z dzieciakami, lubie bardzo michaela od dawna, ale zwykle interedowalam sie jgo muzyka, wiec nie znam wszytskich plotek i faktow z jego zycia ;) szkoda ze umarl ;( ;(

Gość P.Y.T.
MJ plus Whitney Houston! lisy nigdy nie lubilam, czytalam i ogladałam na youtube, co o nim mówila, a teraz zmieniła zdanie, po śmeirci. lisa to taki lis. sa informacje na temat ich zwiazku i zycia oraz na temat powodów rozstania, ale nie bede pisac. oczywiscie to ona opowiedziala. brrrrr nie lubie jej

Gość gosia24uk
a mozesz podac jakies zrodlo?

i tak sie prawdy nie dowiemy ;( wiemy tylko to co nam powiedza wczoraj oglądałam na cnn wywiad z bratem MJ i z jego choreografem obaj potwierdzili ze był w śwetnej formie ze wesoły i zadwlny i ze bardzo czekał na ten koncert ze był pełen pawera napewno nie w takim stanie jak pisał the sun the sun to szmatławiec wiem bo kiedys czytałam...

Gość grfgr
no ale co o tym rozstaniu z Lisą moze ktos by rozwinął??

Gość P.Y.T.
j randy taraborelli napisał biografię magic and the madness. był to jego kolega, od czasów, gdy MJ miał 13 lat. ja dotarłam przedwczoraj do pewnych fragmentów na google, wiec trzeba poszukac. on rozmawiał z ta lisa i ona mówila, ze np normalnie ze sobą sypiali. MJ lubił jak nosila bizuteria w łozku i takie tam. potem była kwestia dziecka...ale to trazeba sobie przeczytac, nie lubie tej baby. wczesniej w wywiadach mówiła o tym malzenstwie, ze było- insane i miała do siebie pretensje, ze sie w nim zakochała i za niego wyszła i przepraszała ojca, czyli E za to... wiele czytaląm i ogladałam..lmp to porazka, uwierzcie mi. jeszcze jedna zla osoba. probowała tak? tylko jak zycie z MJ nie przestało przypominac bajke to zwiała i go zostawiła na umieranie, tak powiedziala. nie lubie jej!!!!

Gość grfgr
nie chodzi o zazdrosc czy cos, ale ja tez jej nie trawie.. poprostu na filmach itp nie wydaje sie byc szczera.. nie wiem jak ona mogła Michaela zostawic albo chociaz nie próbowac mu pomoc..moze probowala nie wiem..

Gość P.Y.T.
ja tez nie wiem, miala taki diament małpa, ona jest nikim, a siwat ja wielbi, bo jest corka Presleya i Michael tez dlatego ja chcial poznal ja w 1975, ale niewazne

Gość grfgr
eh podobno ona chciała popełnic samobójstwo po rozstaniu tak?? moze ktos kto lepiej zna język moglby cos wiecej powiedziec?

Gość grfgr
nie wiem no tu jest jeden : http://www.youtube.com/watch?v=qsRK0GFSF-k ale do tego bylo tlumaczenia troche min ze kiedys on jej sie podobał, ze wyszła za niego bo powiedział ze nie jest gejem i byl jak mezczyzna.. nie wiem czy cos tam jeszcze jest?? tu jakas seria jak byli malzenstwem? http://www.youtube.com/watch?v=paMQXQzsJbc ale gdzie te filmiki gdzie ona mowi ze go zostawia i inne?

Gość grfgr
hm??

powiedziala jeszcze ze wyszla za niego bo sie zakochala i ze byl dla nie atakcyjny seksualnie i ze to co wczesniej mówiła to wszystko prawdz...ze był normalny,mieli normalny dom itp...potem ze matka jej zpytala czy wyszla za niego za maz no i ona ze siedziala cicho ale sie w koncu wydalo...nie mówi ani jednego złego słowa o nim

Gość dkf
eh to by było.. powrót michaela