Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomnij na mnie

Za duze wymagania

Polecane posty

Gość pomnij na mnie

Chyba... Powiedzcie mi jak mam rozumiec takie podejscie, a mianowicie poznalam faceta w necie, napisal do mnie na gg no i jak to w takich wypadkach zaczelusmy rozmawiac, potem rozmowy przeniosly sie na sms-y i poki co tak zostalo, ale znajomosc, a przynajmniej nasze rozmowy rozwijaja sie. Jednak ja kapituluje, bo on mi daje sprzeczne sygnaly np. mieszkamy w jednej miejscowosci, a on pisze jak planuje dzien, ze zamierza isc na lody, na rower, robi ognisko i to wszystko. Zapyta oczywiscie co ja bede robic. Jednym slowem nie bierze pod uwage naszego spotkania, ale za to rozmowe prowadzi ta jakby byl mna naprawde zainteresowany. O co mu moze chodzic, nie wiecie?

Gość pewnie się wstydzi
zaproponować ci spotkanie i czeka aż ty wyjdziesz z inicjatywą przez właśnie takie sms-y

Gość pomnij na mnie
wstydzi sie? nie wiem on ma 35 lat.

Gość moze jednoczesnie
umawia sie tez z innymi

Gość pomnij na mnie
tak byla i ciagle prosi o nowe, po nich sie nawet ozywil. Z innymi, nie wiem moze faktycznie, choc mowi, ze nie.

Gość przepiękna cudowna
jak mówi, że się nie umawia z innymi to na pewno jest odrotnie, teraz nikomu nie mo żna juz ufac

Gość przerabialam podobny przypadek
nigdy sie nie spotykal w weekend, tylko w tygodniu wiecie dlaczego?

Gość bo byl na delegacji
i na weekendy wracal do zony?

Gość myślisz że jesteś
mówię ci że się wstydzi , jak ci jeszcze raz napisze że robi np ognisko czy coś to ty mu napisz kiedy razem zrobicie jakieć ognisko

Gość pomnij na mnie
moze to jest jednak to, ze spotyka sie z innymi, bo teraz mi sie przypomnialo, ze on tez czesto do mnie pisze kiedy juz konczy mu sie dzien np. na gg zaczynamy rozmawiac z jego inicjatywy i on za chwile pisze, ze woda mu do wanny leci. Natomiast tez pisze do mnie, dlaczego ja pierwsza nigdy nie napisze. przerabialam podobny przypadek - tak jakby w wekendy byl zajety.

Chrzań to dziecko, mamusia Ci nie mówiła, że znajomości z netu są g. warte? Jak można być tak głupim, żeby netowe bazgroły brać poważnie? Potem będziesz na forum płakać ludziom w rękaw.

Gość pomnij na mnie
myślisz że jesteś - ja nawet wczoraj cos na ten styl napisalam, bo on w sms-ie poinformowal mnie, ze jest na pizzy, a ja tak zartobliwie - samolub :), no ale juz nie dostalam odpwiedzi, tylko wieczorem napisal, co porabiam itd.

zaproponuj spotkanie... jestem pewna, że się wykręci, gdyby chciał się spotkać już dawno by to zaproponował.. kozakiem to on jest w necie...pewnie nigdzie nie bywa, a ściemę tylko wali:o jakiś internetowy koszmarek:o

Gość pomnij na mnie
liho jak przez net poznalam kilku bardzo fajnych ludzi, z ktorymi znam sie juz od lat osobiscie, wiec ja biore poprawke na to, ze sie nie widzielismy, ale nie skreslam takich znajoosci.

tak miał dziewczynę, dowiedziałam się dlatego że powiedziałam nieprawdę że kogoś niby mam... a on na to, że,tez... nieważne, natychmiast zerwałam kontakt

Gość pomnij na mnie
O.S.T.R_a ja bym to zrobila, po tym faktycznie sie szybciutko zorietuje o co mu chodzi, tylko, ze ja kurde bardzo dawno nie bylam na zadnej randce, w ogole bardzo dawno nigdzie nie bylam i sie zwyczajnie troche cykam, co innego gdyby on, to jakos bym sie przelamala.

myślę, że albo kogoś ma albo nie chce wychodzić poza net bo mu tak wygodnie nic z tego raczej nie bedzie... zaproponuj mu cos sama i po tym sie zorientujesz np.kino

Gość pomnij na mnie
ok dzieki jedyne wyjscie chyba takie.