Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offf

robicie loda swoim facetom ?

Polecane posty

Gość offf

nie jest Wam potem glupio czy cos takiego ? I prosze o normalnie odpowiedzi ;]

Gość wsass
ale nie uwazacie ze to jest zboczone ?

Gość kwakwarakwa
ja robię ale nigdy nie do końca ;)

Gość sadfsdfgsd
tak robimy.. nie uwazam ze to jest zboczone ;) i nie jest mi potem glupio:)

Gość truscaffka
zawsze myślałm o tym z obrzydzeniem.....a teraz mam partnera z którym czuję się w łozku świetnie,i sprawianie mu w ten sposób przyjemnosci....jest dla mnie naprawdę miłe...i tez przyjemne;-)

Robię,ale nigdy nie do końca,na myśl,że mogłabym to połknąc robi mi się nie dobrze, czy to znaczy,że coś ze mną nie tak?

Gość KAFETERZYSTA
oczywiscie ze nie tak

Gość niedoswiatczona30
slonko ile masz lat ze moze ci byc glupio?????????????

to co mam zrobic żeby się przemóc?,bo mojemu partnerowi na tym zależy!

Gość niedoswiatczona30
tez kiedys nie moglam moja rada najpierw naucz sie smaku spermy jak dojdzie to sprobuj jak smakuje metoda malych krokow jest najlepsza

Gość ciagle zapominasz ze
lody daja facetowi znak ze jestescie jedyna, a tak mozesz go stracic i byc stara panna

Gość ona M
mam 20 lat. czasem zle smakujei to mnie zniecheca;/

jezeli facet Cie pociaga i dobrze sie z nim czujesz, to zrobienie mu loda bedzie dla Ciebie wielka przyjemnoscia! naprawde!! sama sie przekonasz jak juz bedziesz na to gotowa.. najlepiej jak zaczniesz sie za \"to\" ;) zabierac przy grze wstepnej, schodzac coraz nizej..a reszta sama pojdzie:)

bycie starą panną to mi nie grozi,a chyba się ze mną nie rozwiedzie dlatego,że tego nie robię,co?

Gość ciagle zapominasz ze
facet potem sie zdradzi, nie dogodzisz mu to cie zdradzi, a takie potakiwanie to wiadomo, albo gadanie jade na chwile, albo zaraz wracam, zyjesz widze gdzies na wsi, wiec nie rozumiesz koniecznosci wypelniania pewnych obowiazkow, chcialas malzenstwa wiec seks jest tu obowiazkiem kazdego dnia musisz mu sie oddawac i dawac wszystko czego zapragnie, a nie krecic i udawac dziewice, jak dziewczynka 8 letnia

do Malibu,czy jeśli nie sprawia mi to przyjemności to znaczy,że go nie kocham? Ja tak nie myślę,próbowałam wiele razy to zrobic i zawsze pod koniec się odsuwam,nie daję rady !!!!!!!!!!!!!!

Gość spróbuj po kąpieli
:P

Nie nie mieszkam na wsi. A przecież można dogodzic na wiele innych sposobów...

Gość glupio to na pewno
byc niepelna kobieta, coz on sie pogodzi a ty siedz i zawijaj je w te sreberka...

Gość spróbuj po kąpieli
no jasne! "kochanie, proponuję kąpiel a potem miło spędzimy czas.;) wiesz, nie mam ochoty lepić się do siebie w tym upale. spociłam się okropnie i ty też idź się wypluskaj. na pewno będzie nam milej."

do mida 13 jasne, ze nie. po prostu masz taka mala blokade i tyle.. :) zobaczysz, ze to przejdzie, tylko musisz sie zrelaksowac, i pamietaj, ze facetowi naprawde sprawia to ogromna przyjemnosc! a jak i Ty zaczniesz, i zobaczysz jak on na to reaguje to nie bedziesz chciala przestac... heheh;) a ile jestescie razem? i czy w ogole on robil i minetki, czy po prostu oboje unikacie pieszczot oralnych?

jesteśmy już po ślubie 5 lat,tylko się nie śmiej,wiem to tragiczne........ My nie unikamy tego tylko ja w tej sprawie nie umiem się złamac.

tzn nie umiesz sie zlamac nawet wtedy kiedy on bierze inicjatywe aby zrobic Ci dobrze? wiesz co, kazdy do tego podchodzi inaczej, jedej dziewczynie przychodzi to z latwoscia innej troszke gorzej.. ale zlamiesz sie, na pewno! nie wiem, moze po prostu musisz sie rozluznic przed tym.. na przyklad po kolacj, winku? pomysl o tym:)

taaa co niektore nawet i po 5 min znajomosci!! nie wrzucajmy wszystkich dziewczyn do jednego worka.. :)

Gość no czasem
czasem robie loda swojemu facetowi bo bardzo to lubi a ja uwielbiam go zadowlac :) Tylko nie robie go nigdy do końca bo nie wiem nie potrafiłabym się przełamać.

do malibbu z Tobą idzie normalnie pogadac,więc mam jeszcze jedno pytanko,jak myślisz,czy to,że tego nie robię może byc powodem zdrady lub rozwodu w późniejszym czasie ?