Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offf

robicie loda swoim facetom ?

Polecane posty

Gość zlo zawsze jest przyjemne
rob ja ci dewianci, to jest wtedy prawdziwa milosc, faktycznie nasze babcie robily lody i robia, to jest MILOSC, BRAWO !!!

w pozniejszym czasie na pewno sie przelamiesz aby to zrobic wiec nawet o tym nie mysl;) a tak powaznie to Ci powiem, ze rozwod czy zdrada przez to ze nie robisz loda facetowi, to swiadczyloby o jego hmm inteligencji..takze nie uwazam aby tak bylo. ale naprawde mysle, ze jak sie przelamiesz to bedziesz sie zastanawiac dlaczego tak pozno za to sie zabralas;) przeciez jestescie juz tyle lat razem, nie wsydzicie sie siebie..wiec na pewno chwila rozluznienia a przyjdzie samo.

Gość fklhcasdbg
nie ejst mi glupio, bo to nie jest chlopak, z ktorym jestem chwile, tylko dlugo i wiem, ze mnie potem nie zostawi, jak moze byc w przypadku poczatkowego orkesu zwiazku :) pozniej byloby mi glupio, gdyby facet, ktoremu loda robilam mnie zostawil .. :)

Gość loda robila i potem ja rzuciem
bo to szmata, dziwka

Jestem singlem i loda nie robie. Ale jesli bylby mezczyzna, to bylaby to pierwsza rzecz, o ktorej bym myslala. I pewnie z trudnoscia moglabym sie opanowac. Ale najbardziej kreci mnie, jesli facet tego nie oczekuje. Fajnie zrobic mu taki mily prezent. Wiem, ze faceci szaleja, kiedy dowiaduja sie, ze dziewczyna to lubi. Jesli chodzi o Twoj przypadek, to opowiem Ci kawalek mojej historii; kiedys w ogole nie sprawialo mi to przyjemosci, i nawet nie myslalam o tym, zeby doprowadzic do wytrysku w buzi. Po prostu mnie to obrzydzalo. Teraz szaleje na tym punkcie! Strasznie mnie to kreci, nawet kiedy masturbuje sie! Zastanwaialam sie, jak doszlo do takie transformacji. Otoz, po pierwsze zdalam sobie sprawe, ze kiedys mialam podswiadome uprzedzenie do tej roboty (blow job). Wydawalo mi sie, ze to akt upokarzajacy kobiete. Niestety w spoleczenstwie trzeba poczekac na przemiany, ale najwazniejsze jest zmienic swoj sposob myslenia o seksie oralnym. W moim przypadku stalo sie tak z wiekiem. Zdalam sobie sprawe z wartosci mojej osoby, i teraz wiem, ze niezaleznie od moich upodoban seksualnych ta wartosc sie nie zmienia, a samo fellatio jest aktem pelnego oddania. I jesli Twoim partnerem jest mezczyzna, z ktorym chcesz dzielic wszystko, to dlaczegoby rezygnowac z tego aktu. Poza tym, od czasu kiedy fellatio zyskal swoj prestiz w moich oczach, zaczelam myslec o tym nieskrepowanie. I po jakims czasie, zaczelo mnie to podniecac, co bylo dla mnie milym zaskoczeniem. Kiedy jest Ci dobrze, sprobuj pomyslec o fellatio. Mysle, ze mozna pomoc podswiadomosci przyswoic wizje tego aktu, jako zrodla przyjemnosci. Polecam 69. Ps. zaznaczam, ze fellatio nie jest moim fetyszem. Kobietki, fellatio, ku mojemu wielkiem zdziwieniu, stalo sie moim ulubiona zabawa. :)

moj ex, z ktorym bylam 2 lata mial opory co do minetki (???!!! ) , wiec nie robilam:D kilka razy liczyłam na rewanżyk,ale się przejechałam... Więc zaniechałam wykonywania tej czynności :D nawet się nie dopominał nigdy... Dziwny facet:D To był chyba ten typ, który nie preferuje orala . Cóż poradzic ... ;)

Dziwne? to są tacy Faceci? Mój to by chciał ciągle !

Gość kaja1316
Ja robię loda,ale jeszcze nigdy nie połknęłam ...

Jak to masz 20 lat,5 lat jesteś po ślubie i nie mieszkasz z mężem?? Mogłabyś to wyjaśnic?? :)