Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk

ciekawe co robi teraz ten glopi podszywacz

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk

jak myslicie wpisujcie pomysly co on teraz moze robic b ha

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
ma wakacie to siedzi cala noc nakafe chyba jak myslicie

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
ja sie masturbuje drewnianą chochla do mieszania bigosu :)

1.wymysla nowy podszsyw 2.myje sie 3.szuka draży 4.bawi sie kapciem,jak dzisiaj ferdek w kiepskich:D:D 5.zabija komary/muchy/pajaki/cmy 6.gada na gg 7.oglada tvn24 8.przeglada ramowke minimini szukajac czegos dla siebie :D:D:D

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
he a ja wiem podszywa si epodkogos i pisze biedaczyna pomuzmy chlopakowi bo napewno jest smutny :)

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
W pogodne dni odbywam piesze wycieczki do rezerwatu żurawi w Porcie Szczecińskim i tam śpiewam na cały głos tadżyckie pieśni ludowe, mając odbyt rzetelnie wypełniony kółeczkami "Cheerios":)

Gość mloda0605
a o kim mowa i co takiego robił?? :D bo ja chyba nie w temacie :P

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
glopek jest glopi ale co musi sie stac z muzgiem czlowieka zeby tak funkcjonowal jak dlapodszywacza he kolo pewnie po podstawowce a mnie wkurza tylko bo namiescie by uciekal gdzi epieprz rosnie biedaczek a tu figo fago hahaha

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
Sram i zjadam.

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
spierdalaj podszywie

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
niesmiauo zauwarze rze ten podszyfacz jest gópi i robi tsraszne błendy ortograficzne :o

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
he j amowie otym kolesiu co poz pomaranczowymi nickami sie podszywa i ma radoche ztego smieszne jest dzien dwa ale koles juz tak chyba niewiem ile czasu si ebawi musi byc chyba chory comyslicie ??

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
Wiem jestem głupia.

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
napewno jest brzydki i ma pryszcze i zadna go niechce :D

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
gdy jesienna rosa spowija obłąkane w kłębach mgły drzewa wyciągam z szuflady mojego dziadka- Edmunda -osiedlowego majsterkowicza dużą gumową rurkę w, smaruje się olejem kujawskim i wciskam z całych sił w sam środek owej rurki. Tak owinięty wychodzę na dwór kładę się na chodniku i podpełazam cicho pod nogi sąsiada Pana Benka, który razem z synem szuka świeżych robaków na niedzielne ryby udając przy tym rasową dżdżownicę

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
Prawda jest taka, że jestem nieletnim pensjonariuszem domu opieki społecznej dla inteligentnych inaczej w Koziegłowach (dawne częstochowskie). Moja główna (a właściwie jedyna) rozrywka to 16 minut dostępu do internetu dziennie, w którym to czasie próbuję się zaprezentować jako połączenie Chucka Norrisa z Czesławem Miłoszem (R.I.P.) i członkiem - korespondentem birmańskiej akademii nauk. W rzeczywistości zaś jestem codziennie bolcowany przez współlokatorów przy pomocy skręconej w "marchewę" szmaty do wycierania podłogi, przy której to czynności wydaję z siebie na przemian płaczliwe piski i ekstatyczne okrzyki.:o

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
podszywaczu niewiedzialem ze taka jest prawda przepraszam niebede juz ci dokuczal wybacz i dogaduj dalei innym jak tak cie traktuia :(przykre ale dziekuie ze wydusiles to z siebie napewno ci ciezko

Gość qqqqqqqqqqqqqqlklk
kłaniam się nisko mistrzowskim podszywom demonstrując i świecąc swoim niedomytym odbytem urozmaiconym hemoroidami w postaci świecących kulek niczym bombki na iglastym drzewku przy kolacji wigilijnej:)