Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

już dla nas nie zaśpiewa Michael Jackson ....

Polecane posty

a szkoda. :| jak tak o nim gadacie to zaczynam mu wspolczuc:O:O:O

Był przez całe moje życie.....dorastałam przy jego muzyce....another part of me....przy tym szaleliśmy na parkiecie w studenckim klubie Trans w szczecinie. Potem 15 lat dorosłego życia , zajęłam się trochę poważniejszymi sprawami praca dziecko ale zawsze ta muzyka byla gdzieś obok mnie. Co jakiś czas zainteresowanie Patrzcie, co ten jackson znowu wymyślił....był trochę postacią odrealnioną jak z innego świata....a teraz nagle Go nie ma. Pusto mi. I smutno.

nie słuchałam Go jakoś specjalnie ale szkoda mi Go, biedny taki schorowany, bardziej smutny niż wesoły... i tak sobie teraz patrze na te teledyski i naprawdę stwierdzam że był jedyny w swoim rodzaju, a tutaj teledysk którego pewnie wszyscy znają... http://www.youtube.com/watch?v=jzw6GiqZyD0

Gość Jazusik frasobliwy
to on umarł ? nawet nie wiedział a kiedy umarł Jackson?

w pełni rozumiem fanów, sama świadomość że ktoś taki zmarł ... to wielki szok, i słuchając teraz Jego piosenek przypominają się stare czasy, momenty gdzie się miło wspomina starych przyjaciół i imprezy.....

... to były dobre czasy gdy śpiewał nam Michael Jackson ... :(

Jakieś kilka lat temu puściłam 12 letniej córce billie jean i dziś ona chodzi w czarnym kapeluszu i płacze

Gość Petra Vanja Silje
No ale smierc byla najlepszym posunieciem jakie MJ mógl zrobic dla swojej kariery! Teraz wszyscy go sluchamy. A byl przeciez schorowany i w bólu, wiec teraz mu lepiej. Ja wierze, ze razem z Fredkiem mercurym teraz Panu Bogu koncertuje. XXMJXX

Nie wierzę w boga i ciężko znoszę śmierć ludzi. Wiem że jest to koniec ostateczny. Dla nikogo nie gra. Jest zimny i siny. Koniec. Rozkład.

Gość madrymja
i tu mi sie nasuwa pytanie o 'niebo' , to u Boga... no bo co tam tez MJ nie moze sie odgonic od fanow? wszyscy chcieliby sie z nim spotkac i jak to tam niby jest?

Gość Petra Vanja Silje
Nie no, tam to chyba juz ma spokój! Planula, ja nie jestem jakas praktykujaca itp, ale chyba bym byla nieszczesliwa i notorycznie smutnajakbym nie wierzyla w zycie po smiercii jakis glebszy sens tego wszystkiego. Jak sobie dajesz rade?

no właśnie z tym potomstwem to ta Jego żona też niezle pojechala.....a może On wiedział o tym, może po tylu operacjach nie mogl miec dzieci?

Ludzie właśnie po to wymyślili boga....żeby im było łatwiej i żeby w razie czego było na kogo zwalić nieszczęście. Jakoś daję se radę, chociaż mam depresję, ale w tym bóg nie pomoże

Muszę iść spać bo jutro do pracy , wrócę przed siódmą....akurat na pogrzeb..Mąż wyjechał , córka na kolonii będę mogła samotnie się wypłakać . Okropne , jak moj ojciec umarł to nie bylam taka smutna.

Gość
ja jak przez ten cały czas , nie wspominałąm o nim to teraz mówie ze jak ogladam pogrzeb to rycze :(

jak możesz to napisz co się tam dzieje, niestety nie mam jak oglądać :( szkoda mi Go bardzo