Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasiiiaaa

gdzie na weekend niedaleko Warszawy?????

Polecane posty

Gość kaasiiiaaa

planujemy z narzeczonym wyskoczyc gdziec na ten weekend. z racji tego ze oboje pracujemy mozemy wyjechac w piatek ok 17, a wrocic w nocy z niedzieli na pon. jakie miejsca lezace niedaleko Warszawy polecacie???

Polecam Spałę jeśli lubicie aktywny wypoczynek. jest mnóśtwo miejsc do spacerów, ścieżek rowerowych, mozna wypozyczyc kajak i popływać Pilicą.można zwiedzić stare poniemiecki bunkry

Gość kaasiiiaaa
jak najbardziej aktywny wypoczynek :) Spała to niezły pomysł - może sie spotka jakichś spoetowców?! dziekuje za odp i czekam na nastepne

Gość dandymon
nie klikajcie w to gowno.

Gość ryszard200
proponuje wybrać się na spływ kajakowy Liwcem - dwu lub jedno dniowy. Rzeczka jest dość nieznana przez turystów ale dzięki temu bardzo malownicza, ma wiele meandrów i kilka naturalnych przeszkód, dlatego przyda się umiejętność manewrowania kajakiem i współpracy z partnerem. Po za tym leży 70km od Warszawy:) Pływałem po Czarnej Hańczy i Krutyni ale czułem się jakbym "poruszał się w kajakowym tramwaju" :/ Liwiec nie jest jeszcze tak ucywilizowany dlatego spokój i cisza są jego domeną. Bardzo dobry wybór na spędzenie weekendu blisko Warszawy, spływy organizuje Węgrowski PTTK, tu podaje ich namiar www.pttk-wegrow.org.pl

Gość ryszard200
proponuje wybrać się na spływ kajakowy Liwcem - dwu lub jedno dniowy. Rzeczka jest dość nieznana przez turystów ale dzięki temu bardzo malownicza, ma wiele meandrów i kilka naturalnych przeszkód, dlatego przyda się umiejętność manewrowania kajakiem i współpracy z partnerem. Po za tym leży 70km od Warszawy:) Pływałem po Czarnej Hańczy i Krutyni ale czułem się jakbym "poruszał się w kajakowym tramwaju" :/ Liwiec nie jest jeszcze tak ucywilizowany dlatego spokój i cisza są jego domeną. Bardzo dobry wybór na spędzenie weekendu blisko Warszawy, spływy organizuje Węgrowski PTTK, tu podaje ich namiar www.pttk-wegrow.org.pl

Gość afrodytt
Jeśli lubicie aktywny wypoczynek to na pewno spodoba wam się na Pojezierzu Brodnickim. Jakiś czas temu natrafiłam na http://www.facebook.com/Gleboczek i widziałam, że w hotelu tym można skorzystać ze spływów kajakowych, wycieczek rowerowych itp.

Gość zapraszam do Mławy
jest Dark Side i w ogole :classic_cool:

Gość doradca terenovwy
polecam góry świetokrzyskie świeta katarzyna nowa slupia bałtow tanio czysto świerze powietrze niedaleko

Gość gość
na weekend to ja często wyjeżdżam nad Zegrze pod Warszawą. Jezioro daje wiele możliwości, szczególnie teraz. A ja jestem miłośniczka pływania kajakiem. Jezioro Zegrzyńskie nadaje się do tego w sam raz. Kupiłam sobie kajak w sklepie http://www.kajakcentrum.pl/ i bez ograniczeń, w każdej wolnej chwili wyjeżdżam z kajakiem za miasto popływać.

Gość gość
A Kazimierz Dolny?

Gość gość
Polecam Tworki

Gość Sandi4
Góra Kalwaria! Hotelik Złote Runo! My tam bylismy juz trzy razy, tez tylko na weekend bo mieszkamy w Warszawie i praca nam nie pozwala na dluzsze wakacje poza urlopem. Bardzo fajne miejsce, przepyszne jedzenie.

Gość Jankowianeczka
Ja również polecam Zegrze czy Nieporęt pod Warszawą. W sezonie to prawda, że jest dużo ludzi, ale można się poopalać na plaży, pograć w siatkówkę plażową czy wypożyczyć rowerek wodny http://www.chill-boat.com/pl/ od producenta łodzi. Naokoło jest również sporo dobrych restauracji. Dla każdego coś się znajdzie.

Gość arrakka

Jeśli faktycznie ma być pod Warszawą, to zerknij sobie na evapark.pl . Byliśmy u nich z mężem jakiś miesiąc temu i powiem Wam, że było naprawdę sympatycznie. Sam obiekt dosyć spory, ładnie urządzony i wyposażony w mnóstwo udogodnień. Można było spokojnie odetchnąć i odpocząć od miejskiego pędu. Świetne miejsce w dobrej lokalizacji.

Gość barrttyll

Osobiście bardzo mi się podobał wypad do uzdrowiska Konstancin uzdrowisko-konstancin.pl . Świetne miejsce na odpoczynek. Cicha okolica, a na nudę narzekać nie można. Jak ma być niedaleko to tylko do nich.

Gość Jaromir1xx

Też tak mamy z narzeczoną praca od poniedziałku do piątku, ale kiedyś udało mi się zrobić jej niespodziankę właśnie taki weekend jak ty planujesz. Smardzewice dla wielu pewnie nie znane miejsce a takie piękne, hotel Centrum Molo który się tam znajduje idealnie nadaje się na taki wypad, niedaleko Warszawy a miejsce piękne. odpoczniecie i zregenerujecie siły na pewno.