Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butoniereczka

kwiatki do butonierki - jak przymocowac?

Polecane posty

Gość butoniereczka

dziewczyny, jak przymocowac mlodemu butonierke? przyszywa sie toto, czy tez moze przypina szpilka? kompletnie nie mam w tym zakresie doswiadczenia, na fotkach z netu wydaje mi sie, ze sa przypiete takimi ozdobnymi szpilkami. jak u was bylo? :)

Gość brunetka czarna
w kwiaciarni w ktorej zamawiasz butonierke powinnni ci dodac taka specjalna agrafke na takiem jakby wmontowanym plastiku.

Gość butoniereczka
dzieki brunetka :-) to informacja wlasciwie dla mojej mamy, bo brat sie zeni, a mama panikuje :D

Gość brunetka czarna
hehe no tak...mama wpada w panike...ale zupelnie niepotrzebnie.wspolczesne kwiaciarnie wiedza ''co sie z czym je''.Jesli traficie na taka co tego nie ma w swojje ofercie (w co watpie raczej) to popytajcie po innych kwiaciarniach:)

Gość butoniereczka
swietny pomysl :-) dzieki wielkie, ja tez mam juz pusto w glowie, jesli chodzi o ten slub ;) uratowalas nas ;)

Gość brunetka czarna
i napewno florystka sama wmontuje ten plastik w przygotowana butonierke!

Gość mój miał przypinkę
Mój facet miał kwiaty w butonierce na takiej przypince plastikowej z agrafką, już tak dostaliśmy z kwiaciarni. Agrafka tępa jak nie wiem co, niewygodne w użyciu i słabo się trzyma, góra kwiatka opadała i i tak musiałam przyszyć. Do cięższych kwiatów przypinka za słabo trzyma. Polecam przyszycie, co by nie odpadło w trakcie, nawet jak przypięte agrafką czy szpilką.

Gość brunetka czarna
dziwne u mojego faceta trzymala sie wysmienicie cala noc:) a mial ciezki kwiat bo roze...