Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszanelka

Dlaczego wciaz slysze komplementy!

Polecane posty

Gość kokoszanelka

Serio mam dosc..gdziekolwiek nie pojde(sklep,urzad,miasto,cokolwiek)slysze komplementy od przypadkowych ludzi,ze milo na taka ladna dziewczyne popatrzec..itp..Policja puszcza mnie potym jak zlapali za predkosc(160 na 50 km/h)..No i kurde najgorsze-nawet u ginekologa jak leze slysze komplementy,ze taka ladna dziewczyna,a cos tam cos tam... Ludzie ja nie chce sluchac komplementow-nie ubieram sie wyzywajaco-wrecz przeciwnie zawsze na sportowo,nie chodze na solarium,maluje sie delikatniusio...WHY???????????????????meczy mnie to i te ciagle spojrzenia w moja strone;(((

bo jesteś ładna i ogólnie sympatyczna , więc ludzie nie boja sie ci tego mowic:) raczej to nie powinien byc powód do narzekań :p

Gość kokoszanelka
tak wiem usmiecham sie-za czesto-moj maz mowi,ze to moze byc tak ze oni saobie mysla,ze ja cche cos z nimi,tylko dlatego ze jestem mila i sie usmiecham...

Gość no i co z tegoooo
:D :) :P

Gość powinnam się uczyć ale
Na szczęście nie ma ideałów - może i ładna, ale głupia... (160/50 km/h)

Gość J_Lo
popieram ze głupia z ta prędkością

Gość kokoszanelka
no wiesz...czasem sie czlowiek spieszy...no i tez taka glupia nie jestem-wypraszam soebie:)))

Gość bo w POLSCE
ludzie sa ponurzy i pesymistyczni i jak jakas laska sie ladnie usmiecha i jest mila odrazu zwraca czyjas uwage;)))

Gość jak się coś robi to porządnie
Ja sobie wypraszam, jak ktoś jedzie 160 km/h po mieście, bo może mnie zabić. Głupia to łagodne określenie.

Gość a dlaczego zaraz
Jestes wyjątkowo próżna, ale trudno, jakąś wadę jednak miec musisz. :P :D

Gość kokoszanelka
ok,ale czy nie zauwazyliscie co napisalam,ze chodze beznadziejnie ubrana-tznaczy zwyklacko-na sportowo-sero mini itp!!! No to o co wam facetom chodzi??nie jestem prozna-moze czasm,jak kazda babka...wiem z ta predkoscia-tylko 1 raz tak bylo-spieszylam sie do lekarza..pozdrawiam

Gość kropaaaaa
czesto tak jest, ludzie lubia patrzec na innych kto ma mila, sympatyczna twarz i sie usmiechasz do nich

Gość jak się coś robi to porządnie
Chyba do kostnicy, nie do lekarza, się spieszyłaś. Średnio inteligentny kierowca wie, że taka prędkość nic nie da, bo światła i tak przytrzymają. Podtrzymuję tezę o głupocie :D

Gość no to extra
:)) ladnym jest latwiej w zyciu