Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona i zmęczona

Pomocy, poradźcie mi jak odejść z pracy!!!

Polecane posty

Witam, mam straszny problem, pracuję w firmie rodzinnej już rok i mam tego dosyć, ciągle kłucę się z tatą, szwagier to mój szef. Wysiadam już psychicznie, ale oczywiście szefa to nie obchodzi, dla niego ważne jest to, żeby firma działała a nie stosunki między nami. Sytuacja jest straszna, wykańcza mnie to i chcę jutro powiedzieć, że chcę odejść, ale nie wiem, jak to zrobić... W sumie sporo kasy mi szwagier zawsze pożyczał (spłacam mu w ratach pewną pożyczkę) i boję się, że dopóki jej nie spłacę, będę musiała tam pracować. I jescze boje się, że znienawidzą mnie za moje odejście i będą wypominać mi pomoc i wszystko. Poradźcie mi coś!!!!

Gość ghfj
Premier Rosji Władimir Putin podjął prezydenta USA Baracka Obamę śniadaniem w swojej rezydencji w Nowo-Ogariowie koło Moskwy. Według służby prasowej Putina, było to śniadanie w rosyjskim stylu; podano dania rosyjskiej kuchni. Szef rządu Rosji uraczył Obamę racuchami z wędzoną bieługą, marmoladą z żurawin, jajkami z czarnym kawiorem i śmietaną, a także pielmieniami z przepiórki. Na deser serwowano lody z domową śmietaną i kisiel z wiśni. Przywódcy pili herbatę z samowara, rozpalonego przy użyciu tradycyjnego buta.

a po co mi ta informacja?

Panie i panowie, czy ktoś może mi pomóc??