Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paroksetynka

genialniejszy artysta-Freddie Mercury czy Michael Jackson?

Polecane posty

Gość paroksetynka

dla mnie bezapelacyjnie Freddie...

Gość A21
Oczywiście że Freddie!

Gość wstrząśnięta nie zmieszana
ale to Michael praktycznie żył na scenie, to Jego kojarzy praktycznie cały świat...

Gość Smutna-serenada
Feddie to mój absolutny numer 1! Chociaz MJ byl spoko, nie powiem. Ale freddie rulez 4ever!

Gość onek333
nie znam Freddie Mercury, oczywiscie ze Jacko!!

Gość A21
Michaela owszem kojarzy cały świat ale pierwsze skojarzenie na hasło "Michael Jackson" to 1000 operacji plastycznych, zmiana koloru skóry, maska na twarzy.. Dorobek artystyczny M.J. też oczywiście jest imponujący ale Freddie to bezdyskusyjny geniusz! Jest to oczywiście moje zdanie i możecie się z tym nie zgadzać :)

Gość ksennaaa
Freddie i tylko Freddie!!! Dotychczas nikomu nie udalo sie go przebic!

Gość bardzo przeżyłam śmierć MJ
A21 i właśnie to jest ból, bo MJ stworzył bardzo dużo wspaniałych rzeczy, ale niestety bardziej znany jest z operacji... Freddie też był fantastyczny... Takich Artystów jak Oni, jak Elvis i tylko kilku jeszcze, bardzo długo nie będzie :(

Gość takatakatakata
Czego ludzie odkrywają artystów dopiero po ich śmierci. Są utwory Queen czy Jacksona które mnie się podobały ale nie do przesady.A wiekszość ludzi po śmierci Freddiego zaczeła słuchać Queen-ów. To samo jest z Jacksonem. Jako ludzie szkoda że nie żyją... jasna sprawa.. To samo z wypowiedziami znanych ludzi na temat Jacksona... Dawniej był krytykowany a teraz boga z niego robią. Większość forumowiczów też go miała przedtem gdzieś.

Gość A21
bardzo przeżyłam śmierć MJ - no wiesz, jeden był taki przypadek w historii że czarny człowiek zrobił sobie operację żeby być białym i wcale się temu nie dziwię, że z tego głównie zasłynął.. Swoją drogą, możecie mnie zlinczować, ale moim zdaniem to było "trochę" głupie.. :P

Gość bardzo przeżyłam śmierć MJ
A21 tej operacji nie będę komentowała :O:O:O ale to fakt, tak czasem myślę, to on BYŁ jakiś naznaczony... genialne czarne dziecko Ameryki, potem choroba, nieudane życie osobiste, za to zawodowe świetne, a później stał się kozłem ofiarnym... zbyt ufał ludziom :( Taki Freddie sobie nie dawał, nie był tak oderwany od realnego życia jak MJ mimo wszystko...

bardzo przeżyłam>> racja, MJ był jakoś bardziej odcięty od zwykłego świata, z kolei Freddie był w nim zanurzony po uszy. Obu juz nie ma i to jest fakt.

Gość a ja wolę
Freddie był większym artystą od MJ. Miał dużo lepszy głos, ale to jest tylko moje zdanie.

FREDDIE MERCURY!!!! LOVE OF MY LIFE!!!! WLAŚNIE GO SŁUCHAM, BOZE FREDDIE KOCHAM CIE!!!!!!!!!1

Gość Czeslaw Wydrzycki
byl najlepszy !!!

tatkakakakakak....i tu sie bardzo mylisz,jezeli sie urodziles po smierci Fredka to co mozesz powiedziec czy ludzie go sluchali czy nie?/ wyobraz sobie ze sluchalismy Queen juz pod koniec lat 70`:)))

Gość Farrokh Bulsara
Freddie for ever :)

Gość bziummmmmmmmmmmm
kazdy był genialny w swoim fachu :)

artystow takiej rangi sie nie porownuje bo kazdy byl inywidualny na swoj sposob

obaj byli geniuszami ale w swoim ........wszuysct tanczyli Jacksona ala komuna? a Fredi to kozak ....nie da sie porownac, ale Jakson sam nie nagrywal wiec przed nimi byla np...Abba

Gość fluoksetyna
MJ for ever

Gość mmmajkaaa
Freddie tylko i wylacznie !!