Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana i zakłopotana

Serum Avon Anev Clinikal pomoże czy może zaszkodzić?

Polecane posty

Cześć. Mam takie pytanie - mam 26 lat, cerę tłustą, trądzikową, skłonną do przetłuszczania i zapychania ale dość wrażliwą i na wszystkie brutalne kosmetyki reaguje dość gwałtownie. Przeczytałam ostatnio na innym forum recenzję że nowe serum Avonu Anew Clinical z kwasem hialuronowym o czystości dermatologicznej może być pomocne w dostatecznym nawilżeniu cer a kwas hialuronowy ponoć pozytywnie wpływa na wszelkie stany zapalne. Pytanie - czy waszym zdaniem warto?

Dziewczyny proszę pomóżcie... Bo chciałabym zamówić a nie wiem czy warto, bo to w końcu 100 zł więc tanio nie jest...

Gość Nieszczęśliwa77
Nie znam tych kosmetyków, ale najlepiej popytaj swojej konsultantki lub w biurze Avonu - ktoś Ci na pewno doradzi.

Za cenę 100 zł możesz kupić jakieś lepszej jakości kosmetyki w aptece. Polecam La Roche Possay, Avene. Avon raczej nie zbiera pozytywnych opinii u dermatologów.

dodam tylko że jeśli masz cerę tłustą ze skłonnością do trądziku i świecenia przez produkowanie nadmiernego sebum- przydałby Ci się krem Effaclar M (matuje).