Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia.Kinia

Czy moja siostra bierze?

Polecane posty

Gość Kinia.Kinia

Ostatnio zauważyłam ,że z moją siostrą dzieje się coś niepokojącego...ona studiuje prawo, więc w sumie jak była sesja itd., to miałam na to takie wytłumaczenie, że po prostu jest przemęczona albo coś w tym stylu. Tymczasem ona dalej jak wraca do domu i jest już jakaś godzina 18 , to idzie prosto do łóżka, rano zwykłe rozbudzenie się trwa wieki, kiedy coś do niej mówie , to odpowie krótko po czym się wyłacza...ostatnio poszła na impreze, po czym dzwoni do mnie jej koleżanka i mówi ,ze Pati (siostra) zemdlała. Mówiłam ,żeby poszła do lekarza, ale ona twierdzi ,że to tylko od niskiego ciśnienia, a ja mam trochę gorsze podejrzenia ;/ wydaje mi się ,że może ona się uzależniła od czegoś....nie wiem jak jej pomóć?

Gość Pani Zadecka
ciesz się że bierze a nie daje.

Gość Kinia.Kinia
I jeszcze namawiała mnie na seks :(

Gość xxxxxzxzxzx
moze w ciazy jest

Gość parostatek kopernik
z kim?

Gość Kinia.Kinia
Martwię się o jej zdrowie. Dziękuję za z≥łosliwe komentarze ;]

Gość rasssta
o ile dobrze rozumiem to podejrzewasz siostra o cpanie????hmmm a to nie macie na tyle dobrego kontaktu zeby po prostu porozmawiac wprost????

Na kafe zawsze są głupie komentarze. Poczytaj na internecie o używkach, jakie są objawy ich brania. Wiem, że jeśli ćpa, to popatrz na jej źrenice - jeśli bierze, są rozszerzone, oczy ci wszystko powiedzą. Musisz poszperać w internecie ;)

Gość tardanka
Moim zdaniem trochę przesadzasz. Ja jestem niskociśnieniowcem i szczerze mówiąc na początku też to zbagatelizowałam, a tak samo byłam wiecznie śpiąca i zmęczona – dopóki nie zemdlałam w ciasnym tramwaju, wystraszyłam się wtedy strasznie i poszłam do lekarza, przepisal mi gutron, na wyrównanie ciśnienia i widze znaczna poprawe w samopoczuciu. Tak więc może zamiast podejrzewac siostre o najgorsze to zaprowadz to lekarza.

Gość miloo1
Spróbuj zwyczajnie porozmawiać z siostrą! Zaprowadź do lekarza, bo to nie koniecznie musi być to o co ja podejrzewasz, a może ona ma jaks depresje, nie zauwazylas niczego podejrzanego?nie wiem a jeśli nie będzie chciala , to może pogadaj z rodzicami i już oni się jakos tym zajma.