Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaanonim

Idealna minetka

Polecane posty

Gość Aaaanonim

Dziewczyny, jak chciałybyście aby wyglądała idealna minetka? Tzn co sprawiłoby wam największą przyjemność. Jak do tego podejść, co robić? ;) Takie kilka porad będzie bardzo w cenie :)

Gość uhhhminetka
zalezy od faceta i chemii. bylo kilku ktorzy robili wspaniale minetki ale tylko z jednym na sama mysl ominetce mialam mokro. :D

Gość Aaaanonim
Idealny facet..no staram się do tego dążyć, dlatego chcę wiedzieć co wam- paniom sprawia największą przyjemność :) @uhhhminetka : dlaczego akurat na myśl o nim ?

Gość zielony flamaster
kazda lubi co innego ale na pewno gdy pokazesz pewną zachłanność w ruchach będzie jej przyjemniej nie spiesz się i wykonu powolne ruchy czasami z chirurgiczną precyzją czasami całym jezykiem

Gość Aaaanonim
Ok, a zająć się raczej wargami i wzgórkiem, czy powinienem raczej penetrować wewnątrz? ;)

Gość Aaaanonim
Odświeżam, raz ;) Myślałem, że będzie większe zainteresowanie, a potem drogie panie narzekacie, że mężczyzna was nie zaspokaja :P

nie liż po całej kuciapie tylko góra dół ..góra dół góra dół ..góra dół po perełce:classic_cool::D

Gość nie podam nicka
Dla mnie jest to szybkie łechtanie :p językiem po łechtaczce, delikatnie ale szybko. Nie lubie lizania jak krowa. Poza tym musi być chemia między facetem a kobitą bo inaczej nici z przyjemności, nie można się skupić itd.

Gość milosnica
Ja lubię tez jak ja lekko ssie ;-)

Gość jestem prawiczkiem
ciekawska, a inne lizanie po innych numerkach nie sprawia kobiecie juz przyjemnosci?

Gość Aaaanonim
Rozumiem. "Lizanie jak krowa", hehe. Co do języka to problemu ze sztywnieniem nie będzie, jako taką wprawę już mam, chcę tylko ulepszyć swoją technikę, żeby dać swojej partnerce jeszcze więcej satysfakcji ;)

Gość jestem prawiczkiem
Jak mocne maja byc te ruchy zeby nie sprawic bolu i szybka ja doprowadzic? :classic_cool:

Gość jestem prawiczkiem
A moge krecic jezorem koleczka czy tylko gora dol? :classic_cool:

Gość nie podam nicka
po prostu takie, żeby nie sprawiały bólu. Tak jak na zdjęciu - punkty 1 i 2 najważniejsze, ważne, żeby z nich nie zbaczać na zbyt długo, bo to opóźnia orgazm. Nie powinno być mocno, nie powinno się wogóle tego miejsca uciskać. A najlepiej spytać kobietę, bo ja np. lubię leciutko a inna może lubić mocniej.

Gość mon123
podnita na maksa jak widac ze faceta mineta podnieca- ja na przyklad lubie jak mi lize i sobie obciaga penisa...

Gość jestem prawiczkiem
Dzieki za informacje ;) :classic_cool:

Gość Aaaanonim
Jednak cos sie ruszylo ;) Dzieki za pomoc kobitki :)

Gość nie podam nicka
ciekawska - doobry filmik ;) i zgadzam sie, ze 'otoczka' i atmosfera są ważne, kobieta musi być podkręcona bo nie jestesmy tak skonstruowane jak faceci, że możemy zawsze 'tu i teraz'. Aaaanonim - tak na marginesie to szacunek za chęć zdobywania wiedzy zeby bardziej zadowolic partnerkę - wkurzają mnie tacy co sie mają za ekspertów i juz wszystko wiedzą, a w praktyce jest taka lipa, że uspypiam po trzech minutach lizania. Zazdroszcze dziewczynie ;)

Gość Aaaanonim
Mhm ;) Jakoś już tak mam, że przyjemność mojej ukochanej stawiam na pierwszym miejscu. Wiem, że ona tak mnie kręci, że na pewno każdy stosunek będzie dla mnie super, ale wiem też, że ona oczekuje czegoś w zamian ;) Co do "tu i teraz" to nie do końca się zgadzam. Mimo wszystko, jakaś namiastka romantyczności dobrze wpływa na grę wstępną i każdą następną chwilę. Czasami jednak miło jest zabawić się spontanicznie ;)