Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogę być w ciąży

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Witam, mam problem który nie daje mi spokoju a wiem, że jest to forum na którym są osoby naprawdę chętne do pomocy... no więc bardzo boję się że jestem w ciąży, mam 17 lat, kochałam się kilka razy z chłopakiem bez zabezpieczenia, ponieważ ma on niewielkie problemy z używaniem prezerwatyw.. tak poprostu wyszło, mimo że on nie ' skończył ' we mnie, wiadomo ze zawsze jakaś możliwość istnieje... mam miesiączki regularnie i tu problem, moja mama kiedy była ze mną w ciąży miala okres aż do 4 lub 5 miesiąca i nic nie wskazywało na to, że jest w ciązy... dlatego się boje, bo mam ostatnio bóle brzucha, powiększyły mi się piersi, może sama już sobie wmawiam... jest to możliwe że mogłabym być w ciąży mając normalny okres ? nie robiłam testu chyba ze strachu. Jestem bardzo zmartwiona... jeżeli ktoś wie coś na ten temat to prosiłabym o jakiekolwiek opinie.. z góry bardzo dziękuję.

Gość tyutryu
heh, ostatnio widze bardzo popularne sa problem yz uzywaniem prezerwatyw przez facetow. Taki myk zeby bzykac bez? ;) Duzo babeczek to lyka ;) ;)

nie, poprostu kiedy zakłada prezerwatywe jego penis zwyczajnie wiotczeje.

Gość tyutryu
no to nie znasz zabezpieczen dla samej siebie? musisz wierzyc tylko w prezerwatywe a jak to odpada to juz bez zabezpieczenia trzeba? Przeciez to kpina jakas ;)

nie o to chodzi poprostu tak wyszło, za kazdym razem myslalam ze jakos juz sie uda i popropstu nie szłam po tabletki. ale nie o tym właściwie ten temat, jest taka mozliwosc że można być w ciązy mając normalny okres ?

Gość tyutryu
mozliwosc jest taka ze albo jestes albo nie jestes. Nikt tu nie jest jasnowidzem i Ci nie zgadnie czy zaszlas.

ok, poprostu myslalam ze moze ktos zna podobne przypadki.

Gość tyutryu
hym... no to znam. Nawet tutaj o kilku czytalem takich. Wiec, powodzenia.

Gość pllplplplplp
Podczas stosunku przerywanego tez mozna zjsc w ciaze bo facet ma kropelkowanie przed wytryskiem i tam sa plemniki.Musisz zrobic test, bo inaczej bedziesz sie stresowala.niech ci chlopak go kupi jak sie wstydzisz sama.