Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokainka352

do chlopaków

Polecane posty

Gość kokainka352

hej mam pytanie czy wam(chłopakon)nie zależy z kim zrobicie pierwszy raz chodzi mi o to że dla nas dziewczyn jest to ważne i wolimy to zrobić z kimś kogo kochamy a jak jest z wami czy np.jak kogoś nie kochacie to chcielibyście to zrobić tak o żeby to tylko zrobić?!

Gość jestem prawiczkiem
mam 21 lat. Z poprzednia dziewczyna mialem wiele okazji by przestac byc prawiczkiem ale nigdy nie skorzystalem bo bylem przekonany ze ja nie kocham. Chcialbym zrobic to z dziewczyna z ktora wiazalbym przyszlosc. Nie mysle kutasem lecz glowa :) zaraz pewnie wszyscy po mnie pojada...

Gość COKOLWIEKPOWIESZ
Moj 1 raz byl z cudowna kobieta- tyle w temacie.

Gość black ice
ja nie pojadę:) mój mężczyzna też zachował się tak, jak Ty, miał dziewczynę, która wręcz dobierała się do niego ale odmawiał bo jej nie kochał, więc ja byłam jego pierwszą a on moim pierwszym i jedynym partnerem. Jesteśmy już razem prawie 6 lat i jest nam dobrze, wiem, że ani on ani ja nie żałujemy tego, że tak późno jak na dzisiejsze czasy zdecydowaliśmy się na pierwszy raz...

Gość black ice
jestem prawiczkiem- jeszcze jedno podziwiam Cię widać, że dojrzały z Ciebie gość, zapewne Twoja wybranka będzie szczęściarą:) pozdrawiam

Gość kokainka352
aha;)pytałam się bo mój kolega a właściwie ex. spytał się czy możemy to zrobić ale jak ze sobą zerwaliśmy to powiedzia że mnie nie kocha ani on ani ja jeszcze nigdy tego nie robiliśmy a zawsze jak jesteśmy sami on mnie przytula całuję itp.mówi że jego do mnie ciągnie i że go kuszę.czyli co to znaczy że on coś jeszcze do mni eczuję?!aha i powiedział że wolałby to zrobić ze mna niz z jakąś kurwą!

Gość SlodkiLizak
ja to myslalem zeby z pierwsza lepsza xD

Gość black ice
autorko, ja bym się na to nie zdecydowała, skoro powiedział, że Cię nie kocha może być tak ,że po sprawie zwinie żagle i popłynie a Ty zostaniesz sama i będziesz się dołować tym, że straciłaś dziewictwo dla byle kogo. Nie wiem, czy on taki jest ale pomyśl, jak będziesz się czuła kiedy się okaże, że chciał tylko pozbzykać a Ty byłaś naiwna?

Gość lskdjfhf
Ja też bym chciała być pierwsza dziewczyna mojego obecnego chłopaka.. Tak nie jest i musze się z tym ogodzić A czy kochał tamte?? Myślę że pierwszą na pewno trochę tak... On jest moim pierwszym mężczyzną, wogóle w tego słowa znaczeniu i nigdy nie uprawiałabym seksu z kimś kogo bym nie kochała I jestem z tego szczęśliwa że to właśnie Moje Kochanie Nim było i tak długo czekałam na Niego 20 lat :):) Pozdrawiam wsystkich

Gość niezbyt_doswiadczony
jestem prawiczkiem - podaję Ci rękę, ale widzę, że dzisiaj tacy, jak my nie mają racji bytu... Szkoda, że tak się czasy zmieniły i nas tak kobiety gnoją za zasady...:(

kokainka352 -> wszystko zależy od tego czy trafisz na faceta myślącego penisem czy mózgiem ;)

Gość leviatan23
Pierwszy raz najlepiej zrobić z doświadczona kobietą

Gość Grahamka22
Ja jestem 22letnia dziewczyna i zawsze musze udawac zorientowana w tych tematach wśród kolezanek i kolegow:( glupio mi z tym, ale nie ma sie pzeciez czym chwalic Ze nie mam faceta Ze zaden nie byl wart tego? ehh:(

Gość buahahaha
"mówi że jego do mnie ciągnie i że go kuszę.czyli co to znaczy że on coś jeszcze do mni eczuję?!aha i powiedział że wolałby to zrobić ze mna niz z jakąś k**wą!" to miał być komplement, że wolałby z tobą niż z jakąś kurwą muahahaha! To, że go do ciebie ciągnie znaczy najwyżej, że chce cie przelecieć, nie rozumiesz polska mowa? Kusisz go, to znaczy że chciałby cie bzyknąć

Gość jyhns
jestem prawiczkiem - masz rację, ja też mam takie podejście... :( ale nie wychodze na tym za dobrze...