Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niura5905t

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Niura5905t

Może to nie powinno mnie martwić ale boję się że chłopak zaraził mnie jakąś chorobą. Odkąd zaczęłam z nim współżyć zaczęły mi doskwierać różne nieprzyjemności np po stosunku miałam obolałe miejsca intymne, czy po kilku dniach czułam pieczenie. Problem ten jednak zaczął mi dokuczać coraz częsciej! a już z tym chłopakiem nie jestem, jednak nadal muszę co kilka miesięcy udawać się do ginekologa;/ który stwierdza grzybicę i zaleca globulki, maści i tyle..Tylko że dbam o higienę. Bieliznę mam przewiewną itd. Martwię się że jest to jednak wina chłopaka;/ Powiem jeszcze że mój wcześniejszy partner nie przysparzał mi takich problemów,tzn nigdy nie czułam się zle, nie miałam uczucia swędzenia, bólu itd. I to po kilku dniach po.. A ten problem wraca i nie mogę się go pozbyć :(( uczucie swędzenia, a w najgorszych przypadkach krew z pochwy. I znowu czeka mnie ginekolog;/ Mam tego dość:( POMOCY!!

Gość wico
Radziłabym skonultować się jeszcze z innym ginekologiem

Gość Niura5905t
Dodam jeszcze że nigdy wcześniej na nic nie chorowałam. Czułam się dobrze, do momentu kiedy pojawił się drugi partner. A on mógł zaniedbywać higienę....;/

Grzybica nie bierze się tylko z zaniedbania higieny, można ją złapać w publicznej toalecie, na basenie, jeziorze itp.Problem polega na tym,że u mężczyzn przebiega ona bezobjawowo, więc mogą nawet nie wiedzieć,że są chorzy.U kobitek swędzi i piecze oraz pojawiają się gęste upławy.Radziłabym Ci zrobić wymaz bakteryjny z pochwy,żeby zobaczyć co to za bakteria i na co jest wrażliwa.Poza tym rzeczywiście może zmień lekarza, bo krwawienie nie jest normalne przy zakażeniu grzybicznym.Może masz nadżerkę?