Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HOOGIE

assassins creed

Polecane posty

Gość HOOGIE

nie kumam dlaczego ludzie sie tak bardzo tym zachwycaja, fabula? denna, dość, questy? nudneeee i dłuuugieee(czyt. przeciagajace sie) (patrz: skakanie po wieżach po całym mieście jak debil) akcja też taka sobie, w porównaniu z innymi produkcjami raczej wypada kiepskawo... ocena 2/10

jeszcze do do tej gry nie doszłem to nie powiem ja lubie strategie a od czasu cos w rodzaju postala by sie odstresować

Gość HOOGIE
za to wolverine'a gre sobie sciagnijcie! imba na maksa! ;) fear 2 tez spoczko

Gość sukrei
proponuje zrobic lepsza. krytykant z ciebie tez zaden moze sie w tworzeniu gier wykazesz

Gość HOOGIE
haha no co za pajac, "proponuje zrobic lepsza" nie chodzi o to zebym ja zrobil lepsza tylko ze spierdolili dobrze zapowiadany tytul, duzo biegania, i nic poza tym, naprawde jest 90% lepszych gier na rynku i poprostu niewiem dlaczego taki zachwyt jest tą. Dziwne, a moze ludzie idą za głosem tłumu i reklama robi swoje?

Gość HOOGIE
a moze ta gra jest dlatego fajna bo mozna powspinac sie na wieżyczki, pobiegac po dachach budynkow i sa ladne widoczki? sorry, ale wolalbym juz poogladać pocztówki z wakacji

Gość HOOGIE
gra tylko dla mega fanatykow tamtych czasow ktorych cieszy samo to ze sobie biegaja po polance jakims tam assasinem w piżamie