Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miika111113

depilacja nog.. jak długo dziala?

Polecane posty

Gość Miika111113

Witam! po jakim czasie odrastają włoski na nogach po depilacjii elektrycznym depilatorem??

Gość oj ko8u90u89
tak samo szybko jak po woskowaniu... ogolnie to po jakims m-cy sa odrosniete, czasami dluzej, czasmi krocej... jednak trzeba dodac, ze coniektore wloski moga odrastac juz w tym samym tygodniu... ale to takie pojedyncze... i jesli stosujesz depilator to jak najczesciej go uzywaj, zeby nie dopuscic aby wlos byl gruby i mocny ( z kazdym dniem rosnie.. grubieje..) wtedy bol jest mniej odczuwalny .

Gość Miika111113
kurde bo wlansie je wydepilwoalm ale neiwiem czy niezawczesnie bo wyjezdzam za 3 tyg i hcialam miec gladziutkie:D

Gość mk*
Za 3 tygodnie wyjezdasz i już wydepilowałas sobie nogi?? to chyba troche za bardzo w reklamy wierzysz... Mi odrastają po kolo 1,5 tygodnia, przy czym nie da sie ich od razu znow depilowac ...

Gość ale wy sie nakrecacie
mi odrastają po 1 tyg :o za wcześnie wydepilowałaś, po za tym pewnie zaczną Ci wrastać i na wakacje będziesz miała piękne krostki na nogach :D

Gość Miika111113
oo nieeee co wy mwoicie!:DD krude bo to takie czasochlonne a ja akurat neimialm co robic to pomysllam sobie te moze jak wydepiluje teraz to bede juz miala z glowy:/ cholerciaa to narobilam:( mysllam ze wytrzymaja miesiaac