Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka panienka

Problem ze spodenkami, POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Wysoka panienka

W jakim sklepie mogę kupić szorty biodrówki z niewytartego czarnego dżinsu - *w rozmiarze 40*? Dokładnie takie spodenki, o jakie mi chodzi, widziałam w Zarze i H&M, ale w obu sklepach rozmiarówka kończy się na... 38. :-/ Źle trafiłam? A może sklepy odzieżowe dyskryminują wysokie kobiety o szerokich biodrach? :P Pomóżcie!

Gość 55450999
ostatnio bylam w H&M w Centrum i byly w takim rozmiarze o ktorym mowisz.. pewnie mowimy o tych samych nawet spodenkach.. ja tez mam rozmiar 40 i rowniez mam problemy z kupnem czegokolwiek w tym rozmiarze.. nie wiem czemu producenci uparli sie na same XS i S bo takie rozmiary wszedzie mozna spotkac i jakos nikt nie kupuje.. moze wlasnie dlatego ze wiekszosc dziewczyn nosi rozmiar 40 jest problem z kupnem bo wszystko juz wykupily?? ps. ja swoje spodenki kupilam w Tesco (moda w stylu Cherokee) i jestem baardzo zadowolona :) i maja tam duza rozmiarowke bo az do rozm 48.. fakt ze nie sa z jeansu :) pozdrawiam i owocnych poszukiwan :) ps. jesli chodzi o sklepy sieciowe najlepiej sprawdzaj w mniejszych centrach handlowych (np jesli chodzi o Wawe to polecam Redute,) tam malo ludzi przychodzi i zawsez znajduje swoj rozmiar :))))