Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnię się czuję

Ale porażka! O

Polecane posty

Gość dziwnię się czuję

Snilo mi sie w nocy, ze siusialam. Ale to wlasciwie nad ranem a nie w nocy. I w trakcie oddawania sie tej czynnosci fizjologicznej obudzila mnie wilgoc na przescieradle :(. Jestem w szoku. Mam 20 lat i zsiusialam sie w lozko! Przescieradlo mokre, lozko mokre, pizama mokra. Oby tylko nikt nie zauwazyl w rodzinie bo wstyd jak cholera. Jak myslicie, czy dlugo bedzie smierdziec mi lozko? Czy sie mama zorientuje? Bo ona wszystkim wypapla, juz slysze te zarciki w moja strone. Do dupy z tym wszystkim :o

Gość kafezdzira orencz
o jezus:o

Gość fgfg
no porażka, bo ja mam to samo ;(

Gość dziwnię się czuję
myslalam, ze mnie ktos pocieszy...

Gość geowefa
mi se takie cos snilo w noc komunijna i to byl pierwszy i ostatni raz kiedy podczas snu se zejszczalam do wyra:)

Gość nie wiem o co chodzii
nie wiem ale tez bylam w wielkim szoku gdy majac 21 lat snilo mi sie ze sikam i poczulam ciepelko w majtkach :o szybko sie obudzilam , tylko majtki byly mokre przebralam sie ale bylam baaardzo zawstydzona i zazenowana :o przez kolejny miesiac zasypialam ze strachem czy to sie nie powtozy bo tzreba isc do lekarza wtedy... teraz mam 24 i od tego czasu nic sie nie zdarzylo

Gość dziwnię się czuję
Dobrze, ze nie spalam z kims z rodziny, albo co gorsza z chlopakiem! Ale i tak sie zle czuje. Bede musiala specjalnie wyprac przescieradlo i poszewke i mama od razu sie bedzie wypytywac a po co, a na co, niedawno prane bylo itd. :O Mysle ze to nie choroba, ale bardzo realistyczny sen.

Pijawko, czuję, że masz 175 cm wzrostu, ale mogę się mylić, gdyż z rana przed pracą wypiłem 2 butelki vodki :)

Gość rgreg
mnie się raz śniło że się masturbuję i jak się obudziłam to miałam prawdziwy orgazm

Gość złowieszczy prorok
nie żebym straszył ale słyszałem że jeśli raz coś takiego zrobisz to bedzie ci się to przytarafiac coraz czesciej, to moze byc przyczyna nerwicy!!!

ja tak miałam ostatnio :D opiłam się piwa, przed snem jeszcze butelkę wody mineralnej i nie zapomniałam się wysikać przed snem :o w nocy mi się śniło,że jestem w kiblu i oczywiście obudziłąm się,bo mokro miałam :D a dodatkowo spałam w śpworze 😭 dlatego nie poszłam do kilba pewnie, bo nie obudziłam się na tyle żeby go rozpiąć. w nocy wstałam, wrzuciłam śpiwór do pralki, przebrałam piżamę i żyję ;) po prostu nie można pić za dużo przed snem i nalezy wystrzegać się snów z kiblem w roli głównej :D :)

Gość dziwnię się czuję
mysle ze raczej nerwicy z tego powodu sie nie nabawie. To tylko zazenowanie

:D fajnie. Idę spać, własnie odechciało mi się iść do pracy :P

Gość to chyba żart
Też czasem mam takie sny, ale jak dotąd budzę się przed katastrofą ;)

Gość jkjff668
ja chyba sikalam do 3 klasy podstawowoki:O ale tez raz mi sie snilo ze siedzialam w aucie i mi sie tak straasznie sikac chcialo i normalnie popuszczalam juz we snie...ale sie na szczescie obudzilam..troche sie posikalam ale zdazylam do lazienki:P

Gość jkjff668
albo raz sie zesikalam calkowicie ze smiechu :O:O to byla dopiero porazka ale chyba nikt nie widzial...teraz mi juz sie cos takiego nie zdaza naszczescie:P ale ogolnie wogole zadko chodze do kibla:P

Gość dziwnię się czuję
niestety to nie żart :O Ale jak widze to nie jestem tutaj sama... :P

Gość dziwnię się czuję
Ja kiedys sie jeszcze zesikalam jak wracalam ze szkoly. A juz tak, tak bliziutko mialam do domu. I zauwazylam tylko na drodze taka zaznaczona sciezeczke :D Ale wtedy mala bylam, 1 klasa podstawowki

Gość voice
nie martw się, mnie też się to jeszcze nie tak dawno zdarzało, chociaż w takim wieku to ponoć nie wypada. ale powiem ci że nawet mojej ciotce (wiek ok 50 lat) też się to zdarzyło, i wielu innym starszym. po prostu nie wypróżniłaś się dobrze przed snem. ja po takich akcjach, a miałam ich wiele, staram się kilka razy przed snem wysikać i- odpukać w niemalowane- nie zdarza mi się już...