Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aquarus

halllllooooo!!!!zapraszam do rozmowy

Polecane posty

w sumie fkatycznie juz 11 dochodzi..ale niedawno wstalem:)u mnie straszna burza byla w nocy i troche sie nie wyspalem a tak to nawet ok:) jakies plany na dzis?

U mnie też!! Nad ranem. Okropnie było. Też nie jestem wyspana, zanim pozamykałam okna i pozbieralam rzeczy z balkonu odechciało mi się spać. :) Plany na dzisiaj ? Nie mam. Samo się zaplanuje.

najlepsze sa spontaniczne plany) dokłądne tak samo miałem!!! jeszcze siłowałem sie n abalkonie z parasole;D i w sumie zasnalem nad ranem;)a teraz ciapie z nieba i ciapie;/ wakacje masz?

Za stara jestem na wakacje:) Ja siłowałam się z suszarką na pranie! U mnie przestało padać, ale wygląda paskudnie. A Ty domyślam się wakacje masz w przeciwieństwie do mnie?

hmmm na razie mozna tak oreslic;)ale po 15 jade nad morze do pracy:)az do 30 wrzesnia:) ale wcale takich wakacji nie mam!!! mam mnostwo obowiązków domowych;) ufff dobrze ze suszarke mialem w domu juz;)

To będziesz miał pracowite wakacje! Super :) Nigdy na takich wakacjach nie byłam. Musisz się później pochwalić jak było. Mamusia Cię goni do obowiązków?

Mamusi nie ma:) sam jestem:)byłem tam już w zeszłym roku i było GENIALNIE!!! naprawde:)wakacje i pieniądze w jednym:)rany juz prawie 11 szok:( co porabiasz na codzien?:)

Gość 4u56o9i
pocalujcie sie w lokiec i stancie bokiem na scianie , wynijcie kolana do tylu , i zlapcie sie za lewy poldupek prawa reka, a lewa dlonia za prawy sutek .

co porabiam ? pracuję, w wolnym czasie pływam, gram w ps3, trochę leniuchuję, wszystko po trochu robię, zależy na co mam ochotę.:)

nom to tez fajnie:) przynajmniej od czasu do czasu robisz to co lubisz:) a dzis pracujesz czy przyjemnosci?:)

Wydajesz się być dojrzałą kobietą..ale z nutką dziewczęcej fantazji:) fajnie:)wybacz, że już wydaję osąd hehe;) mam nadzieje, że się nie gniewasz:)

Bardzo ciężko doprowadzić mnie do stanu "gniewania się " :) Uznam to za komplement i podziękuję :) Powiedz co Ty tam nad tym morzem będziesz robił ? praca w charakterze?

Mnie w ułamku sekundy doprowadza do szału chamstwo i prostactwo.. Pewnie, że to komplement- nie ma za co:). Nad morzem będę barmanem oczywiście:)zapraszam na drinka do siebie;)

Musisz nauczyć się reagować spokojniej! To dla zdrowia lepsze:) Drinka..... z przyjemnością pod warunkiem, że będzie to pyszne mojito! :)

Wiem, wiem..ale jak widzę takich kzoaków mocnych w grupie to aż mnie rozsadza:)taki mój temperament:) załatwione tego smaku nei zapomnisz do końca życia;)

oj no...daj mi trochę pobajerować hehe;)pewnie będzie okropny, ale coś powiedzieć muszę prawda?;DD hehe

zaraz okropny!!! Może akurat będzie idealny!!! To będziesz rozchwytywany! Wiesz jak to jest z barmanami nad morzem ! :)

Najlepsze jest to jak ktoś przychodzi się żalić na innych współpracowników..i w ten sposób wiem wszystko;) dosłownie a i napiwek dostanę :) Kurcze.. tak mi się miło z Tobą rozmawia, a muszę uciekać powoli:(

Właśnie wrzucam parasol do plecaka eh...co za pech z tą pogodą no ale nic:)mimo wszystko życze duuuuzo uśmiechu na twarzy dziś:))i pogody duch na złość anomaliom atmosferycznym :* w dłoń oczywiści..jak na gentelmena przystało;))

Podziękował:) gdybyś kiedyś spotkała w jakimś barze barmana o dziwnym imieniu to możesz mi cześć powiedzieć hehe;))