Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie mozna byc pewnym

boje sie chorób, smierci...

Polecane posty

mysle ze najstraszniejsze co moze byc to choroby, a potem smierc. niedawno bylam na pogrzebie mojej znajomem, mloda , ladna, zaradna , bardzo mądra , teraz miala wakacje miala za niedlugo wyjechac aby odpocząc i jedna chwila i wszystkie plany zniszczyla. Szpital diagnoza : tetniak mozgu i tylko 1% na przezycie i niestety juz jej nie ma wsrod nas, wciaz nie moge uwirzyc w to co sie stalo, ze jej juz nie ma :( Tętniak... moja kolezanka z klasy gdy miala 20 lat zmarla na to samo, nie mogli jej juz uratowac, bylo za pozno. Kilka lat pozniej ciotka .. na szczescie miala operacje lecz lekarze dawali jej 8 lat zycia i tak bylo.... nie wiem co to jest ten tetniak ale coraz czesciej o tym slysze

od dwoch dni ciagle o tym mysle, boje sie zasypiac, boje sie wyjsc z domu :( jestem bardzo wrazliwą osoba strasznie przezywam cala sie trzese na samą mysl

Gość jvhkvhjgc
to nie mysl o tym... cos od tego dostaniesz a depresje tymbardziej

juz chyba ją mam :( nie wiem mam jakies dziwne drgawki takie samoistne, nie moge wysiedziec w miejscu nie wiem czy to jakas nerwica ?

I jak się czujesz, kiedy siedzisz w domu, bo boisz się wyjść, jesteś niewyspana, bo boisz się zasnąć. Czy czujesz się z tym dobrze, jesteś szczęśliwa w takim życiu?

mysle ze najstraszniejsze co moze byc to choroby , a potem smierc. heheheheh Śmierci a tym bardziej żadnych chorób się nie boje :D :D :D

nie czuje sie z tym dobrze, czuje ze umieram w domu :( ale boje sie wyjsc do ludzi , gdy slysze ten halas przejezdzających obok samochodow od razu mam zachwiania rownowagi , glowa mi pęka. W domu czuje sie bezpieczniej ale to i tak straszne :( nie macie nawet pojecia jak zle sie czuje

do teraz jeszcze ta smierc kolezanki :( calkowicie mnie to dobilo jak mozna byc szczeliwym skoro w jednej chwili wszystko moze sie skonczyc to takie smutne

Gość jvhkvhjgc
sęk w tym zeby cieszyc sie wlasnie chwilą bo samo zycie jest nieprzewidywalne

Gość J_Lo
2 miesiace temu moja koleznaka tez zmarła na tetniaka, we snie, miała 29 lat, zostawiła 2,5 letnia córeczke. Strasznie to przezyłam, ale nic nie da sie zrobic. Mysle ze kazdy z nas ma zapisana gdzies tam date śmierci i nie uniknie sie tego wiec lepiej w ogóle o tym nie myslec tylko żyć i korzystać z zycia ;)

Gość
moja siostra miala tetniaka, miala 18 lat.

ja tak nie umiem, wciaz mysle o tym jakie to zycie jest straszne :( boje sie, bardzo sie boje, co chwile slysze przejezzdzające pod oknem karetki :( i znow lapie dola..

przeraza mnie ten tetniak skad sie on bierze? są jakies objawy ?

moja koleżanka z dzieciństwa, córka najlepszej przyjaciółka mojej mamy zmarła na raka w wieku 18 lat. to straszne, ale nieuniknione.. najgorsze jest to, ze może boleć.. okropnie się tego boję

Gość
moja siostra miala silne bole glowy, jakby ktos jej ja wkladal w imadlo. prosila 2 lekarzy o rezonans, zaden nie chcial sie zgodzic, a jak juz sie zgodzil, czekala miesiac (przez ten czas dostawala silne leki na migrene), nie doczekala sie bo miedzy czasie tetniak pekl. Operacja sie nie udala. a przyczyna? przyczyn brak, tymbardziej ze w naszej rodzinie nigdy nikt nie mial tetniaka (a wtedy podobno ryzyko zachorowania wzrasta).

Gość gość
czy istnieje gdzies forum wsparcia dla ludzi takich jak my?

Gość gość
Forum nerwica depresja ale najbardziej polecam blog Dziecko Krolowej Pokoj , ktory trzyma mnie przy zyciu po smierci mamy.

Gość gość
Rano nie mogłam zwlec się z łóżka, najchętniej w ogóle z niego bym nie wychodziła. Odwlekałam ten moment w nieskończoność. Lubiłam za to noc i ten spokój jaki wtedy mialam. Kilka lat temu przeżyłam śmierć bliskiej osoby i od tego się zaczęło. Straciłam jedyne wsparcie jakie miałam w życiu. Trafiłam z przypadku na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Pomogło. Te kilka sesji napełniły mnie energią. Teaz w końcu mam siłę do działania, pokonałam apatię i zaczęłam w siebie wierzyć.