Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
elcikirl

zadzdrosnica

Polecane posty

Hey wam, jestem z chlopakiem od 2 lat i układa nam sie bardzo dobrze, tzn ja tak mysle ... Jestem w 6 miesiacu ciazy i niewiem czemu ale stałam sie bardzo podejrzliwa i zazdrosna chodz nie mam do tego powodow Moj chłopak od czasu do czasu jedzie z kolegami na pare godzin postrzelac (wszystko legalnie) i tak własnie było wczoraj a kiedy go niema mi do głowy przychodza same najgorsze mysli, np. ze on wcale nie jest z kolegami tylko z jakas inna kobieta itp. Kilka dni temu pojechal do mamy na rodzinny obiad, ja postanowiłam zostac w domu , ale po godzinie cos mi sie przypomniało i chcialam do niego zadzwonic zeby mu powiedziez ze nie mamy w domu chleba zeby po drodze do domu wstapil do sklepu, nie odbierał telefonu, dzwoniłam 2 razy po czym sie wsciekłam i wpadłąm w atak płaczu, potem kiedy zapytałam dlaczego nie odbiera powiedział ze nie słyszał... Czy mam powody zeby byc taka podejrzliwa i zazdrosna ? Dlaczego taka jestem, czy to przez ciaze ?? PROSZE POMOCY bo nie wiem co mam robic !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować