Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_berry_she

09.09.09 czy to prawda????

Polecane posty

a ja wiem o czym mowisz. http://www.paranormalium.pl/775,8,artykul.html \"Gdy trzy dziewiątki staną obok siebie - wówczas i lew kłodzki pysk w wodzie umoczy...\" - najbliższą datą z trzema dziewiątkami jest 9 września 2009. Gdyby przepowiednia Filipka miała się sprawdzić w stu procentach, byłby to chyba największy potop nie tylko w historii Polski, ale i Europy. moja rodzina znała FIlipa (jasnowidza) osobiscie. Niesamowity człowiek. Nawet Wam nie będę opowiadać ile wiedział.. I to same konkrety, żadne naciągane fakty. Kto go znał, ten wie o czym mówię.

Gość pipi88
kurde moje zdanie jest takie ze tak naprawde nie potrafimy przepowiedziec pogody dokladnie na drugi dzien wiec jakim cudem mozemy przepowiedziec takie rzeczy z wyprzedzeniem??

Gość TewDFAąąlEęk
Jestem kosmitką z planety Mars przybyłam z przyszłości aby zawiadomić wszystkich! Przeczytajcie to uważnie : Koniec świata będzie w. . ..ep apke kom mam zakłuceniaaaaaa kds;dsddsdgfd juhj,.,mv ksdaslk......................

Było jakieś proroctwo o trzech dziewiątkach i trzech siódemkach oraz lwie i wilku.trzy siódemki mialyby dotyczyyć 7.7.1997.Natomiast czy trzy 9 dotyczą 9.9.2009 bardzo wątpię.Prędziej już 9.9.2089 :P.To co było opisane w tych proroctwach jest tak fantastyczne ze wręcz absurdalne:P.