Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Jest tu jakaś wróżka ???????????????

Polecane posty

kokoszanelko, ja powiem z doświadczenia, że sympatia to...dużo tam oszustów. Chociaż być może każdy mężczyzna to krętacz. Każdy na początku łudzi. Faceci z internetu mają to ułatwione... Spotkasz kogoś kto będzie w ciężkiej sytuacji i nie będzie akurat myślał o flirtach, poznasz go prawdziwego :)

Gość pytam sie tylko
z tego co napisałas to duzo prawdy ale czy On jewt zdolny do trwałego związku ze mna

Gość d-annka
Czy moge i ja prosic? oboje jestesmy numerologicznymi ósemkami,ja ur 30 styczen 1966, oboje w zwiazkach...ale....cos jest miedzynami,chyba powaznego.. czy to jest miłosc?czy on kocha( bo ja tak...)? czy bedzie nam dane stworzyc zwiazek? czy bedziemy razem? jestem na rozstaju dróg....

Wiara czyni cuda :) Może dobre wibracje sprowadzą pozytywną wersję wydarzeń w przyszłości :)

Ojjj bardzo chciałabym wróżko :D mówisz ,że jakiegoś Łukasza widzisz obok mnie :P a nie widziz czy to brunet czy blondyn ?? :D

lwica a jaki masz problem? ja tylko pytam małżeństwo hmm...a czy on jest wierzący ? coś mi się widzi, że on ogólnie narazie albo wcale o tym nie myśli. Jest z tych , którzy uważają ,że ten papierek i uroczystość to nic. I niepotrzebne by żyć razem. Chociaż może się mylę .

Gość d-annka
wrózko miła...czy powrózysz i mnie....mam naprawde trudny zyciowy dylemat:(

Gość zodiakalna lwica
moim głównym problemem to sprawy uczuciowe... kiedy spotkam 2 polowke czy moze bebe sama do konca zycia?

d-annka - widzę dziecko w którymś ze związków, być może małe, albo jeszcze nienarodzone. Wasze związki w kryzysie, wypalenie, zmęczenie latami, a tu coś nowego ożywczego, być może fascynacja, silne zauroczenie, zbyt wcześnie by mówić o miłości. Widzę taki krąg, ten krąg mówi, że ważniejsze będzie tu myślenie o otoczeniu, o rodzinie, bliskich, konwenansach, możecie długo żyć w ukryciu, ale jak się wyda będzie marnie.

Gość zodiakalna lwica
*będę

ten Łukasz będzie o ciemnych oczach, włosy raczej też ciemne, nieco otyły , ale nie grubas. Taki puszysty, zdrowo odżywiony :D zodiakalna lwico, lato to nienajlepszy czas na łowy, w pełnym słońcu,zwłaszcza że jest ono w Twoim znaku. myślę że początek sierpnia przyniesie zmiany, poznasz kogoś , będzie 2 lata starszy albo 2 lata młodszy, brunet. ale to nie będzie ten docelowy, na prawdziwe uczucia poczekasz jeszcze do kwietnia 2010. nie martw się ten czas naprawdę szybko zleci :)

Gość wróżko powróżysz
ja 11.03.72 on 14.06.75 czy coś z tego bedzie?

Gość zodiakalna lwica
:) tyle czasu juz czekam wiec kwiecien 2010 to nic.... a mozesz jeszcze zobaczyc w kartach czy dostane sie na studia dzienne?

dziękuję i wzajemnie 🌼 ale ten Łukasz to będziesz go traktować bardziej jak kolegę, on będzie niezdecydowany, a jak się zdecyduje będzie za pózno, ale moze dzięki temu Wojciech się weźmie do roboty i będzie się starał :)

No kurwa jebany Wojtek mógłby się postarać..chociaż wczoraj go skresliłam...a moze jednak zrozumie ze jest pojebany i przyjdzie do mnie z kwiatami :P:P:P na kolanach hehehe

Będzie chociaż na drodze stanie Wam jakiś zagraniczny wyjazd, być może służbowy, świetna oferta, nie przegapisz jej Ty albo on, ale nie będziecie żałować, bo później znów będziecie razem :) i widzę , że pierwszym dzieckiem będzie córeczka:)

Gość patrykopatryko
wróżko proszę powiedz czy będe sławny tzn będe aktorem nazywam się patryk i mam teraz 13 lat urodziłem się w 1996 roku 23 sierpnia ! pomoz

Co do studiów dziennych, dostaniesz się na jakiś mało oblegany kierunek albo w sierpniu po dodatkowej rekrutacji na coś innego z listy rezerwowej

Drogi Patryku , niestety dzieciom nie mogę wróżyć :( taki nasz kodeks etyczny ... to mogłoby zachwiać fluidy... Powiem tylko, że widzę talent wokalny, i masz poczucie humoru . Może jakieś kaberety, skecze w szkole i na koloniach ?:) Pośpiewaj też na karaoke, może głosem zachwycisz kogoś, np. dziewczynę :)

Gość zodiakalna lwica
dziekuje Ci bardzo🌻 mam nadzieje ze Twoje wróżby się spełnią:) 👄

Gość wróżko powróżysz
dziękuję , z tym wyjazdem to prawda ,on pracuje zagranicą .

Moi kochani, seans dobiega końca. Medium powoli zanika za horyzontem, oddalam się na spoczynek i lewitację. Ave cesar !

Gość koziowrozec 74
czy moglabys mi powrözyc wrözko?

Nie skreślaj! Wszyscy faceci są tacy. Nie ma ideałów, i po dłuższym związku rutyna psuje wszystko...Kwiaty, to byłoby miłe, ale czy Wojtek jest romantykiem? Coś czuję, że on jest pragmatykiem i stwierdzi że szkoda kasy, ale może jakoś inaczej Ci to wynagrodzi :)

Gość patrykopatryko
wróżko mówisz prawdę bo zająłem 1 miejsce w konkursie gminnym kolęd i pastorałek mogę dać zdjęcie moje i plik z moim głosem :) a czy masz możliwość czarowania żebym był sławny ?

Gość patrykopatryko
i mam też pytanie czy będe jako dorosły szczęsliwy ? czy minie mi astma ostrzelowa na tle alergicznym i czy bede miał żone i dzieci prosze odpowiedz :(