Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Jest tu jakaś wróżka ???????????????

Polecane posty

Witaj, chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka w najbliższej przyszłości, moja data urodzenia 16.08.1983. Również interesuje mnie los mojego obecnego związku, partner urodzony 25.01.1983.pozdrawiam

Gość orchideja
wróżko droga powiedz mi co mnie czeka urodziłam się 1980 roku 1 stycznia. Mam na imię Agata. CZy spotka mnie w rzyciu szczęśćie czy teraz co mam chłopaka nie żuci mnie ?

Gość hej 40
ja tez poprosze o wrozbe finanse

Gość Wróżko ja też proszę .
Wróżko powróż mi proszę,bo nie wiem czy dostaniesz maila Co i jak widzisz w moim związku? 20.04.1991(ja-Magdalena),09.08.1988(On-Sławomir) Wszystko co widzisz w moim życiu możesz mi wysłać na maila metime@wp.pl te złe sprawy tez pisz:) Pozdrawiam Cieplo :)

Wróżko powróż mi proszę,bo nie wiem czy dostaniesz maila Co i jak widzisz w moim związku? 20.04.1991(ja-Magdalena),09.08.1988(On-Sławomir) Wszystko co widzisz w moim życiu możesz mi wysłać na maila metime@wp.pl te złe sprawy tez pisz:) Pozdrawiam Cieplo :)

Gość koziorozec 74
chcialam spytac czy obecny partner jest dla mnie wlasciwy????

Gość zmartwiona siostra
jesli jeszcze mogłabyś użyczyc swojego talentu, to ja chciałabym dowiedzieć się o moją siostrę, czy jej mąż, a mój szwagier znajdzie dobrą pracę w najbliższym czasie? , bo on już psychicznie się załamał....jegio data ur 07/1965

Gość wrózko pomoż prosze....ona 30
Od jakiegos czasu jestem sama ,czy to sie kiedys zmieni,nie radze sobie...? moja data ur.11.07.1979.Proszę napisz coś>pozdrawiam

Gość wrozko pomoz prosze...ona 30
Ja niestety nie wiem....prosze powroz mi..

Dziewczyno swojego chłopaka zadręczasz się ciągle. Jestem pewna że on ciągle o tym nie myśli. Ba, faceci rzadko myślą. :/ ale facetów możemy poobgadywać poza anteną:D Na pocieszenie powiem, że on się kiedyś ogarnie. chociaż jak prędko to będzie? Faceci są tacy, że... najpierw zdobywa , sili się na bycie fajnym a później gdy Ty przejmujesz pałeczkę , on olewa, woli kolegów...może dojrzeje jeszcze...tego Ci życzę bo widzę jak Ci na nim zależy :) ech paskudne typy, jak oni mogą być tacy :O

już odpisałam na maila :) chyba że nie doszło ? :o :( jak chcecie to też piszcie mejle, będzie szybciej

Wróżko czytając Cię, zauroczyłąś mnie swoją osobą ... Mam takie pytanie.. czy miewasz może paraliże senne? Ja bardzo często, podobno wtedy lepiej człowiek jest przygotowany na 'odlatywanie' cialem astralnym chciałabym sprobowac, ale czy mozna już nie wrocic?

---gackowa tak coś mi się wydaje , że szykuje się jakiś ślub? albo Twój partner ma taki zamiar, ale jeszcze się z tym nie ujawnił. Widzę ogólnie sporo zmian, wyjazd albo przeprowadzka, być może nawet dziecko, oraz zmiana pracy (nie wykluczam, że to po prostu kolejna praca , drugi etat) u Ciebie lub partnera. Jakub jeśli prowadzi samochód powinien uważać w najbliższym czasie. Widzę tu jakiś zamęt na drodze...Być może tyczy się to jakieś planowanej wycieczki

Mam paraliże senne od dziecinstwa i czasem zupełną swiadomość snu. Nie wiem czy chciałabym przezyć podróż, korci mnie. Ale może to lepiej zostawić?

przepraszam za pominięcie z 9:44 i ja tez poproszę wrózko bardzo prosze o wrózbe, to dla mnie bardzo wazne, ewa 2.10.79, on brunet - baran, czy nam pisana wspólna przyszłoroczny, czy raczej nie, Droda Ewo, nieco nie rozumiem Twego pytania. Co do związku, jesteście przyjaciółmi, sympatyczny towarzyski baran i elegancka waga, pasujecie do siebie bardzo, pewnie irytuje Cię czasem zbyt wiele kobiet w otoczeniu Twojego partera? Spokojnie, może on czasem jest zbyt miły, może nawet posuwa się czasem do flirtu, ale ogólnie na razie nie byłby w stanie zdradzić, za bardzo Cię kocha, żeby to psuć, zwłaszcza po kłopotach jakie przeszliście. Będzie wspólna przyszłoroczny

Ukąsiła mnie kura --- skurcze miewałam kiedyś, najczęściej w nodze, bądź drętwienie rąk, ale odkąd porzuciłam ciało doczesne nie odczuwam bólu i śpię prawie spokojnie. Żadnych odlotów. Cała tajemna wiedza pochodzi ze zbliżenia - z samym sobą - Bogiem- jestestwem - i ludźmi. Wczuwam się w Was i to całe czary :) nie łykam prochów i nie miewam bad tripów :P miło mi że Cię urzeklam :) 🌼

Mogłabym też o coś zapytać? Moję imię Justyna 6.06 1991 Czy moje obrazy kiedyś spodobają sie ludziom? bardzo kocham moje ilustracje, sa dla mnie wyjątkowe, ale nie jestem pewna czy kiedyś być może stane się dość sławna by stanąć na swoim, mieć swoją pracownię, cokowiek byle być dzieki malowaniu szczęśliwa. Narazie to marzenia, pasja ale ja w głebi duszy w sercu wiąze z tym przyszłość i nie boje się jej , bo nawet jako sklepikarka moglabym malowac do konca zycia

Gość wrozko prosze pomoz...ona30
a mi nie odpislas :(

ona 30 -- gdzie pisałaś? na poprzedniej stronie 'wrozko powroz' to Ty ? bo ja nie wiem troche balagan sie tu zrobil :(

Gość ona 30
moja data 11.07.1979 od dwoch miesiecy sama powiedz cos...prosze

jestem pod dużym wrażeniem:)faktycznie zareczyny były kilka miesięcy temu, ale jak na razie nie planujemy ślubu. W najbliższym czasie planujemy przeprowadzkę, jesteśmy na etapie przygotowania mieszkania, chcemy zamieszkać razem. Powiedz mi czy my w tym związku będziemy szcześliwi i czy pasujemy do siebie??czasem mam spore wątpliwości jak to wszystko będzie wyglądało? Zaniepokoiła mnie informacja o zmianie pracy, czym to może być spowodowane? Bardzo dziękuję za ostrzeżenie, Kuba bardzo dużo jeździ, napewno go upomnę. pozdrawiam sedrecznia.ania

Gość i ja tez poproszę
[zgłoś do usunięcia] xxxcuzxme (hunto@vp.pl) przepraszam za pominięcie z 9:44 i ja tez poproszę wrózko bardzo prosze o wrózbe, to dla mnie bardzo wazne, ewa 2.10.79, on brunet - baran, czy nam pisana wspólna przyszłość, czy raczej nie, tak, masz racje wróżko, jesteśmy przyjaciółmi, ale czy on coś więcej do mnie czuje poza zwykła sympatia, ciężko mi go rozpracować, czy kiedys bedziemy razem?, bo wtedy cos żle mi sie napisało

Gość Andrzej2
czesć urodziłem się 1 stycznia 1979 roku czy teraz jak mam dziewczynę zostanie ona zemną na zawsze do śmierci i czy będe szcześliwy >?

Gość Smutna Ona 1975
powiedz mi czy w tym roku znajde prace borykam sie z bezrobociem juz za długo pozatym czy On odezwie sie czy bedzie szukał kontaktu jestem numerologiczna 11 Wiem ze masz juz spora kolejke ale moze i ja sie załapię:(((

Gość No i Wrózka nas opusciła
myyyyyyyyyyyyy tu czekamy:)))