Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

Jest tu jakaś wróżka ???????????????

Polecane posty

Gość koziorozec 74
Wrozko zapomnialas o mnie? Nie wiem czy moj partner jest dla mnie wlasciwy,czy mnie kocha czy nie zdradza i czy powinnam z nim zostac ????????

wróżka nie opuściła Was tylko straciła moc :o Ona 30 --- od dwóch miesięcy sama --- cóż mogę powiedzieć , niewiele tu widzę, stagnacja, być może ostatnie rozstanie spowodowało u Ciebie poważne zachwiania emocjonalne, bezsenność, nerwice...Zrozumiałe zachowanie, ale należy pamiętać o swoim zdrowie, pewnie samotnej osobie nie zależy, i wszystko jest obojętne, ale uwierz , znajdzie się jeszcze ktoś z kim będziesz dzielić przyszłość, dlatego zadbaj o zdrowie, zwłaszcza to psychiczne, odstresuj się, nadmiar pracy spowoduje tylko przemęczenie, wpadniesz w pracoholizm. Póki co nie widzę żadnego mężczyzny, ale będziesz niedługo już zadowolona z życia - zakupy, spotkania z przyjaciółkami - potraktuj to jak drugą młodość, baw się, kolejny mężczyzna na Twojej drodze będzie miał poważne zamiary, później nie będzie już czasu na zakupy i ploteczki,wpadniesz w wir zauroczenia...dalej będzie z górki - ślub, dzieci pozdrawiam :)

koziorożec 74 - nie zapomniałam, podałaś nieco mało danych m.in brak danych urodzeniowych i imię. ale znak zodiaku i rok też wytwarzają dość silną wibrację , jeśli chodzi o tego mężczyznę to zdecydowanie nie (później przyjdzie z kosą i mnie zabije za takie rady :O :o :o :o więc jakby co to nie ponoszę odpowiedzialności) Nie zdradza, ale ma coś na sumieniu. Być może chodzi o jakieś kłamstwa, machlojki, coś co gdybyś wiedziała mogłoby zaburzyć jego dobrą opinię , on chce też więcej wolności, nie jest typem pantoflarza :(

Orchidejo-- za wcześnie mówić czy ten chłopak Cię nie rzuci, pewnie spotykacie się dość krótko jeszcze, musisz poczekać jeszcze z 1,5 roku by przekonać się o trwałości tego związku. Czy spotka Cię szczęście? To niesprecyzowane pytanie i odpowiedzi nie dam jednoznacznej. Szczęście jest w nas i od nas zależy czy jesteśmy szczęśliwi. Jeśli nie masz zbyt wygórowanych rozszczeń to los przyniesie Ci szczęście z każdym dniem. Korzystaj z tego rogu obfitości, ciesz się młodością, słońcem, nie warto ciągle myśleć o negatywnych aspektach życia i problemach, czas się oderwać, popraw sobie humor np. wyjściem do kina czy zakupami :)

Wróżko ja też proszę. - -- otrzymałam oba mejle :) na drugiego odpowiem koło południa pozdrawiam również :)

Gość zagubiona 29/30
wróżko jeszce raz poproszę o uściślenie wrózby, ewa 2.10.79 i on brunet 13.04.78, czy będziemy kiedyś razem? tak, masz racje jesteśmy przyjaciółmi, ale to trochę dziwna przyjaźń, chodzi mi konkretnie czy on coś do mnie czuje poza sympatia? w moim życiu pojawił se tez blondyn-byk, tak widzisz moje relacje z nim na przyszłość, z góry bardzo dziekuje za odp[ kwiatek]

on sam nie zastanawia się zbyt wiele nad tym co czuje. trudno cokolwiek wywnioskować, z jednej strony on chce już mieć rodzinę a z drugiej nie mógłby odżałować utraty wolności, ale na pewno będzie lepszy niż byk. Chociaż być może byk wykona jakiś krok mający na celu zbliżyć się do Ciebie. Może wtedy baran się w końcu zbierze i zadziała :)

zmartwiona siostra --- data szwagra to lipiec 1965 a konkretny dzien? bo w tej chwili to nie wiem czy to RAK czy LEW . powiem tak, jeśli lew , to może i znajdzie dobrą pracę ale na krótko, być moze na jeden sezon, jeśli rak to teraz dostanie kiepską pracę ale na dłużej...

Gość to jeszcze ja
25.10.85 czy w tym roku znajdę wreszcie satysfakcjonującą pracę?

ukąsiła mnie kura --- wiele byków ma ponoć talent plastyczny, chociaż często zdarza się iż komuś wydaje się ,że posiada coś co w rzeczywistości jest tylko jego pobożnym życzeniem. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku. Gdy się o czymś bardzo marzy i wkłada w to dużo energii , to może coś z tego być. Aczkolwiek żeby wystawiać swoje dzieła najlepiej skończyć ASP, czy masz ku temu predyspozycje? Interesujesz się modą?sztuką? fotografią ? kinem? Zawsze możesz zostać Nikiforem. Ale z drugiej strony nawet artyści borykają się z problemami dzisiejszego świata, dziś mało kto docenia walory sztuki, raczej instalacje itp. szeroko pojmowany artyzm, masz zacięcie w kierunku poznawania zmanierowanych artystów? tu trzeba odrobiny przebojowości, by zdobyć sławę, wejść w ten świat, bywać na bankietach, premierach, wernisażach. Póki co jeśli chcesz wiedzieć czy spodobają sie ludziom, to umieść je np. na deviantarcie - to portal gdzie ludzie z całego świata umieszczają swoje prace, głównie fotografie, ale jest również wiele obrazów i rysunków, jeśli masz talent, to ludzie napewno Cię zauważą, a Tobie będzie przyjemnie czytając pochlebne komentarze :)

gackowa --- nie martw się! ta zmiana pracy nie wiąże się z żadnym zwolnieniem czy degradacją . Być może dostaniesz po prostu jeszcze jedną ciekawą ofertę Ty lub Twój partner :)

Andrzeju ta dziewczyna jeszcze nie jest pewna czy chce być z Tobą aż do śmierci, boli ją jeszcze jakaś pozostałość z poprzedniego związku, ciągle ma wątpliwości, a czy będziesz szczęśliwy to zależy tylko od Ciebie, jesteś wrażliwy i wiele analizujesz, czasem słowo które ktoś powie od niechcenia Ty rozpamiętujesz godzinami, pozwól wydarzeniom toczyć się własnym tempem a zobaczysz że życie potrafi jeszcze pozytywnie zaskoczyć Cię :)

a no i oczywiście staraj się o nią, to, że jest Twoją dziewczyną nie znaczy że nie może odejść, zrób jej czasem miły prezent- kup kwiatka, najlepiej jakiegoś oryginalnego, polnego, nie musi być róża czy tulipan. Miły gest, na pewno sprawi że będzie myślała o Tobie jeszcze cieplej :)

Hejka, proszę o wróżbę... Justyna 27.10.1986 i mąż Krzysztof 06.10.1983. Czy jestem w ciąży? Wiem, że na pewno pomyślisz: po cholere pyta, niech idzie zrobić test, ale właśnie... na test jest za wcześnie :( Czy możesz cos na ten temat powiedzieć, proszę :)

Gość koziorozec 74
Dziekuje wrozko ! Napisze dokladne dane na e-maila. No,wlasnie cos jest miedzy nami nie tak.....czuje,ze nie jest szczery.

Gość green7
Co będzie dalej z naszym zwiazkiem. Ja iwona 25.07.72 on zbigniew 28.06.73. Czy zdradza?

Gość zmartwiona siostra
mój szwagier 12.07.65, czyli rak, a kiedy może liczyć na coś lepszego?, to fajny facet, szkoda go...

Gość wróżko powróżysz
Wróżko wysłałam do Ciebie maila mam nadzieje że odpiszesz mi.

Gość Smutna Ona 1975
a mnie pominełaś:(((( :(((( :((((

Wróżko, zostawiłam Ci pytanie na mailu. Z góry dzięki :)

Gość wróżko droga
czy możesz mi powiedzieć kiedy zajdę w ciążę?? staram się pół roku :(

Gość zd
nie ma CIę wróżko ? :( a mam sprawę...:o