Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

papiiii

smutne to...

Polecane posty

mam przyjaci贸艂k臋 a wlasciwie mialam:( obydwie z malych miejscowosci, szukalysmy szczescia w miescie. ja znalazlam prace wczesniej, po dlugich poszukiwaniach. ona za to byla w szczesliwym zwiazku a moj sie sypal. prace dostalam odrazu, bez mowienia zadzwonimy pozniej, po rozmowie szef powiedzial zatrudniamy pania. spytal jak z mieszkaniem czy bede dojezdzac? powiedzialam, ze niewiem, on na to ze wlasnie skonczyl budowe domu i ma kawalerke do zamieszkania.wyposazona i niedaleko do pracy. placic mialam za czynsz, media i itp, bez oplaty najemnej. nie bylo tanio bo osiedle strzezone i czynsz dosc spory, ale i tak mniej niz bym miala wynajac. powiedzialam o tym wszystkim ali, ona ucieszyla sie i powiedziala masz szczescie, wtedy nie dostrzeglam jak gorzkie to byly slowa... po miesiacu zerwalam z chlopakiem, nie bylo czego ratowac... 2 dni po zerwaniu do firmy przyszedl facet zaczal sia awanturowac, ze zle naliczylam mu fakture, ze on jest stratny. po wytlumczeniu wyszlo na jaw ze to on sie pomylil. po pracy stal z ogromnym bukietem roz by przeprosic, chcial umowic sie na kawe, nie poszlam. potem kilka razy proponowal spotkanie, odmawialam. zdobyl moj nr, gg i e mail i przez pol roku mnie zdobywal. zgodzilam sie na spotkanie, jedno drugie trzecie, po miesiacu bylismy para. moje zycie tak bardzo sie zmienilo, dobra praca, mieszkanie i zajebisty facet.oczywiscie ala wiedziala o wszystkim i byla zadowolona, teraz wiem ze nie.... ona nadal bez pracy.po pol roku robert zaproponowal, zebysmy zamieszkali razem, bo to bez sensu bym placila za mieszkanie skoro on ma wielki dom. tak robert jest bogaty, ale to bez znaczenia, bo nawet jak by byl mega biedny to bym z nim byla. jest fantastyczny, ubostwiam go, uwielbiam i szaleje za nim. teraz planujemy slub, juz bez ali w mym zyciu...kilka dni temu powiedzialam jej jaka jestem szczesliwa, ze chcemy sie pobrac ze w pracy ok, choc o pracy mowilam malo by nie bylo jej przykro. ona mi powiedziala: rzygam twoim szczesciem, nienawidze tego ze tobie sie uklada, ze wszystko masz na 5 w zyciu, ze mam wszystko kosztem innych, ze nie chce mnie znac. bylam zszokowana i przeryczalam pol nocy, potem wyladowalam na pogotowiu aby dostac zastrzyk uspokajajacy. oczywiscie jej slowa byly duzo ostzejsze, wulgarniejsze i upokarzajace niz to napisalam. robert zakazal mi jakikolwiek kontaktow z nia, a mnie to tak bardzo boli...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
ludzie zieja nienawiscia:o dlatego mam jedna jedyna przyjaciolke, a mimo wszystko czesc swoich spraw zatrzymuje tylko dla siebie. takie zycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona29letnia
Tak wi臋c wniosek jest jeden..ona NIGDY nie by艂a twoj膮 przyjaci贸艂k膮. Smutne ale niestety....przyjaciele tak si臋 nie zachowuj膮;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmmmmmmmm.....
Jak widzisz , przyjaci贸艂 poznaje si臋 nie tylko w biedzie :/

Udost臋pnij ten post

przyjaznimy sie dobrych kilka lat, przyjaznilysmy....kto jak kto, ale ona...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie 偶e tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie 偶e tak
upsss.posz艂o bez tekstu podpisuj臋 sie pod wypowiedzi膮 ona29letnia musisz zapomnie膰 o tej "przyja藕ni"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmhummm.....
moj膮 przyjaci贸艂k膮 jest m贸j facet i mam k艂opot z bani :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie 偶e tak
nawet gdyby nie by艂a szcz臋sliwa,to nie powinna okazywa膰 takiej niech臋ci a ju偶 napewno nie powinna swojej z艂osci wy艂adowywa膰 na przyjaci贸艂ce

Udost臋pnij ten post

jezela ali by sie ulozylo bym sie cieszyla i nie nazwala bym jej pierdolona dziwka!!! status roberta nie ma nic do tego!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w艂a艣nie 偶e tak
czy za swoje niepowodzenia obwiniamy przyjaci贸艂? tak jak powiedzia艂am to nie by艂a prawdziwa przyjaci贸艂ka wiem,偶e bardzo Ci臋 to boli,ale musisz pogodzi膰 sie z tym,偶e ona nie jest warta Twoich 艂ez

Udost臋pnij ten post