Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_berry_she

jego dzieci go kochaly

Polecane posty

Gość LiyahHaughton
pewnie ze go kochały bo dawał im miłość i cała dobroc jaka w sobie miał

moj ulubiony kawalek to dirty diana, mam ciary na calym ciele jak tego slucham, poza tym na teledysku do tego utworu wyglada po prostu pieknie, az dech zapiera :) moj pierwszy muzyczny idol :) za dobry byl dla tego swiata :(

Gość opostorał
nooo Dirty Diana i Bad;)

Gość performence
tak kochaly. ale to cale wystapienie Paris to byl tylko chwyt reklamowy. przeciez Janet Jackson sama mowila do niej'' mow glosniej kochanie'' a teraz co? wszyscy o tym mowia, pisza. to byla reklama

Gość opostorał
reklama czego? mi się wydaje, że powiedziała mów głośniej w momencie gdy mikrofon był źle ustawiony i nie było małej słychać...w momencie gdy to powiedziała mikro zadziałał poprawnie....

Gość performence
reklama, albo po prostu szum, to chyba lepsze slowo wlasnie. zeby mowiono o tym wciaz. a w ogole to dzieci braly chyba jakies srodki uspokajajace, bo cale ich zachowanie bylo nadzwyczaj spokojne podczas pogrzebu, a pozniej to przemowienie Paris i przemowienia rodziny. teraz sie zacznie- wywiady z dziecmi, rodzenstwem, przyjaciolmi nie tak powinno byc. dzieci sie teraz znajda na reflektorach

Gość opostorał
no spokojnie żyły to one raczej nie będą...

"ale to cale wystapienie Paris to byl tylko chwyt reklamowy. przeciez Janet Jackson sama mowila do niej'' mow glosniej kochanie'' A co to ma do rzeczy, że Janet tak powiedziała? :O

Gość performence
Janet zrobila, nie zrobila kariere. jej tez cos kapnie teraz z calego szumu wokol zmarlego brata. ze ona niby teraz kochana ciocia, siostra ludzie, ja wiem, ze rodzina zmarlego przezywa smierc, ale prawdziwie tylko wewnetrznie jak jego przjaciolka Diana Ross, ktora nie pojawiala sie na pogrzebie dla fanow, bo nie chciala brac udzialu w tej komercji, czy jak jego matka, ktora publicznie nic nie mowila reszta, to pokazowka. wg mnie. i tyle.

Gość
Blagam was nie robcie z Maickela szamba,Prosze ludzie czy wy nie macie serca ? Juz dosc tych pomyj wylaliscie na niego,juz dosc...