Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuytrdhguguytfdtygfytfy

jak schudnać 25 kilo???????

Polecane posty

hej mam 19 lat jestem młoda i mam 25 kilo nadwqagi :( wiekszosc kilogramow osadzila mi sie na brzuchu i bokach ;( Mam dosc juz tego ! Chce schudnac!!! tylko nie wiem jak :( prosze pomozcie

Gość bebinka90905
ile masz wzrostu jaka waga?? odp może pomoge

Gość gosia1185
Hej, ja mam 24 lata i po dwójce dzieci jest mnie o 20 kg więcej.Przed I ciążą ważyłam 47 kg wzrost 162 , przed II ciążą ważyłam 62 ( też za dużo) a w tej chwili ważę aż 72 kg. Próbuję to zrzucić ale bez rezultatu.

Mam 172cm wzrostu

Ja przez 5miesięcy zrzuciłam 23kg:) i mam na celu drugie tyle:)

a jak tego dokonałaś??

Gość dertywa
Pebi to to ile Ty ważysz ?? jezu gratulacje wielkie !!!!!!!🌼

Wszystko jest w stopce ile waże, nadal dużo:( Długo by pisac jak schudłam... Nie wiem czy ktoś bedzie chcial czytać:P

Gość cvbn
rzeczywiście,nie zerknęłam na stopkę :D Super pebi !!! Przed Tobą jeszcze długa droga le jednak już znacznie krótsza ;) Ty miałaś chyba swój topik założony prawda ?? Nie mogę go znaleźć bo nie pamiętam tytułu.

Gość proszę powiedz
Pebi jak tego dokonałaś????????????????????????????????????? Serdecznie Gratuluję i życzę powodzenia!!!! a co to za środek, który masz w stopce?? ten redulix??? na odchudzanie, pomógł ci???

Mój topik nosi nazwę Czy jest kto kto waży ok 100kg? Mniej wiecej tak Ostatnio trochę umarł:( Tam mniej wiecej jest jak się odchudzałam Na chwilę obecna ograniczam węglowodany do minimum i staram się ćwiczy w miarę możliwości:) A co do redulixu to hamuje mi apetyt i skóra jest od niego fajniejsza:) A czy inaczej tez to nie wiem, ale na pewno pomaga:)

Gość gosia1185
hej, Pebi powiedz czy jadłaś jakieś pieczywo czy nie bo ja nie wyobrażam sobie jedzenia bez pieczywa i jak możesz to podaj jadłospis z jednego dnia Ps. GRATULUJĘ UTRATY TYLU KG

Gosia będę pisac codziennie mój jadłospis w moim temacie:) a chleba nie jem w ogóle, a jak Ci ciężko z niego zrezygnować to na początku zamien go na waze, lub chociaż pełnoziarnisty:) Jedz go o połowę mniej niż zawsze i staraj się na kolację już w ogóle nie jeść chleba:) Może moja dieta nie jest idealna, ale metoda prób i błędów wiem co raz wiecej o zdrowym odchudzaniu, a wyeliminowanie z moje diety węglowodanów to na mnie dobrze działa:) a jest dużo produktów zawierających mało ilość węgli i dla mnie są na prawdę dobre:) Trzymam za was kciuki przede mną tez dużo drogi:( ale dam radę:classic_cool: No i oczywiście przede wszystkim ruch:P

da się schudnąć ja schudłam 30kg:)

a jak to Ci napiszę jeśli chcesz później, bo teraz nie mam czasu. Ale już mówię od razu bez leków, wspomagaczy i żadna głodówka:) startowałam z 90 dzisiaj ważę 60 pozdrawiam

Gość gosia1185
DK to jak znajdziesz czas to napisz swoją dietkę. Ja mam też problem ze słodyczami,a wy w jaki sposób je zastępujecie bo ja najczęściej jogurtem albo marchewką czasami bananem. Dzięki Pebi za odp ,chyba jednak przerzucę się na wase bo w tej chwili jem ciemne pieczywo ale chyba za dużo,bo zjadam i rano z 2 kromki i wieczorem też ok 2 kromek

Może na początka spróbuj jeść po 1jednej kromce, a do tego wiecej warzyw:) Mi jak chce się słodkiego to wcinam owoce:)

Gość Ink wife
Hej. Ja też bardzo dużo ważyłam.Zaczynałam od 98kg,teraz nadal jest dużo,bo ok 82-83 ale mam 172 wzrostu wiec jeszcze jakos można to przeboleć. Planuje zejść do 75ciu a pózniej to utrzymać pare miechów i pózniej znowu troche dochudnąć. U mnie sposobem był sport ale nie obciążający-nordic walking ,marsze plus lekkie kolacje i slodycze raz na miesiąc ,nie częsciej. Dużo wody ,dużo czerwonej herbaty ,czasem soki niesłodzone i cola light. Walcze dalej;)

Gość gosia1185
Ja muszę zrzucić do 20 kg a wydaje mi się to nie osiągalne mam nadzieję że wasze doświadczenia zmotywują mnie jeszcze bardziej i wytrwam w swojej diecie.

Gość gosia1185
Dziękuje za link, czyli nie muszę zrezygnować z chleba , super wiadomość.

Bo to zależy jak na kogo działa, ja zrezygnowałam z chleba i kilogramy mi lecą bez problemu:)

Gość gosia1185
To ja za jakieś dwa tygodnie spróbuję odstawić chleb i ziemniaki oraz makaron i zobaczymy wtedy, na razie muszę się na to przygotować :-)

odstawienie chleba tylko z pozoru wygląda jak koszmar ;) po jakims czasie nawet o nim się nie myśli , nawet zapach ściwżo pieczonego nie ciągnie , wiem bo sama nie jem :) i nie stosujcie żadnych diet cud które trwaja 2 tygodnie a puźniej jecie normalnie i są efekty ...tyle ze negatywne ;) pebi fajnie chudłas :)

Gość ja też coś dodam...
Dziewczyny, wbrew pozorom wcale nie jest tak trudno schudnąć. Moim zdaniem najlepsza metoda to ograniczyć do minimum węglowodany i tłuszcze i zastąpić je białkiem. Ja od 5 tygodni jem twaróg, jajka, jogurty naturalne, a do tego dużo warzyw i owoców (za wyjatkiem bananów, winogron i czereśni). I schudłam 13 kg. I uwierzcie mi wcale nie chodzę głodna. I ani razu przez ten czas nie miałam żadnego napadu, który skończył się opróżnieniem lodówki. Mało tego, w ogóle nie mam ochoty na słodycze. Od miesiąca leżą w szafce 2 czekolady, a ja jestem wobec nich zupełnie obojętna. Nie mam ochoty nawet spróbować. Czuje się świetnie. Pewnie zaraz ktoś napisze, że za szybko schudłam i będzie jo-jo. Ale ja się naprawdę nie głodzę, mam świetne wyniki badań (wczoraj odebrałam) i na pewno nie będę się martwić utratą kilogramów :-)

Gość gosia1185
Do ja też coś dodam: A powiedz co w takim razie jadasz na obiad, faktycznie trochę szybko zrzuciłaś tyle kg ale skoro dobrze się czujesz to nie ma się co martwić. Gratuluję

Gość dalaj
ja tam jestem zdania że w zasadzie powinno się jeść praktycznie wszystko ale rozsądnie. W ogóle warto zmienić swoje nawyki żywieniowe na stałe a nie tylko na czas schudnięcia. Bo takie przemiany na zawsze są podstawą do uzyskania a potem (i to często jest trudniejsze) utrzymania wagi. Najpierw trzeba sobie poukładać wszystko w głowie a potem ułoży się i w żołądku :) 13kg w 5 tyg to bardzo szybko. To że sie czujesz dobrze i że wyniki masz ok to jedno ale uważaj aby gdy wrócisz do zwykłego sposobu jedzenia nie wróciło. no chyba że zamierzasz jeść tak zawsze. :)

O jejkuś dziękuję, widzę że Ty tez ładnie chudniesz🌻

Gość o duzo za duza1332445
właśnie jak to zrobic???????