Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanatek

przebarwienia skóry

Polecane posty

Gość wanatek

Dziewczyny błagam pomóżcie mi.Znacie jakieś kosmetki na przebarwienia i blizny na buzi spowodowany trądzikiem

Gość może to
cepan-ale strasznie śmierdzi cebulą

na blizny cepan albo lepszy conratubex a na przebarwienia kosmetyki z np. białą lucerną ona rozjaśnia, niestety znam tylko do rozjaśniania drogie kosmetyki po kilka setek no i ne stosuję się ich w lato tylko na jesieni i w zimę gdy nie ma dużo słońca

Gość może to
cepan jest tani,więc warto sprawdzić czy będzie skuteczny w twoim przypadku

Gość 124 Katii
Kosmetyków nie znam (tyle, ze musisz używac duzego filtru, przez słońce mogą się pogłębić), ale polecam wizytę u kosmetyczki. Ja dzięki temu mam coraz mniej przebarwień ;).

Gość malwinkaulka1
Miałam bardzo duże przebarwienia zwłaszcza na twarzy i plecach. Wszystko zostały wyeliminowane po skorzystaniu z oferty w Centrum Zdrowej Skóry Damian. W dodatku teraz Damian.pl otwiera nową działalność kosmetyczną.

Gość JimJim
Bardzo dobre rezultaty miałam z White&Beauty Floslek

Hej dziewczyny, szukałam forum na którym będzie dyskusja o kosmetykach anti-age albo o starzeniu się skóry i znalazłam ten. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i chciałabym poznać opinię konsumentów kosmetyków przeciwstarzeniowych. Proszę jakbyście mogły wypełnijcie moją ankietę będę bardzo wdzięczna :) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDD2kw0wCnnl4-MuU-eUGfJ6Indzs_JszK6zt7A2seuVUpKg/viewform?c=0&w=1