Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenstwooooo

zrobiłam to na 3 spotkaniu i mam wyrzuty sumienia - smutno mi

Polecane posty

Gość malenstwooooo
piszcie sobie co chcecie .. ja juz wiem swoje .. dzikuje za mile slowa :))) tego mi bylo potrzeba :)))

Gość Tami niezalogowana
:) obyś nie zaszla

Pytam się co z tym AIDS?? Przeciez koleś mógł cie zarazić, a ty teraz jak będziesz dawała innym, to puscisz wirusa w obieg :o

Gość malenstwooooo
niektorzy tu jada po mnie ale zaloze sie ze sami przeszliscie przez cos takiego i nie pierdo....cie mi tu ze wy jestescie swietoszki a szmata nie bede ... oo wlasnie piszemy na gg i jest oki :)) takze .... Papa :))

Gość Tami niezalogowana
pa 🖐️

>> niektorzy tu jada po mnie Nikt po tobie nie jedzie, tylko zadaje proste pytanie, z odpowiedzią na które masz bardzo duże problemy :o >> ale zaloze sie ze sami przeszliscie przez cos takiego i nie pierdo.... Nie, nie umawiałem się z przegrańcami z neta na rżnięcie nad morzem :o

Gość dfgsdfhbgkui
hehe, ja uważam ze jestes szanujaca sie, prawa kobieta! Taa, on napewno z taka jak ty chcialby spedzic zycie! Tak trzymaj, trzeba dawac! Ps. ja sie bardzo ciesze, ze sa takie jak ty, bo przynajmniej mezczyzni potrafia docenic takie jak ja :D

Gość koherencja
będziesz sie kiedyś śmiac z tego, siedząc w bujanym fotelu :). Wyrzuty masz bo jestes uczciwa ale to minie

Gość ophjsax vth
koherencja - wyrzuty ma bo zrobila s siebie latwa suke, nie wiem gdzie ty sie tu doszukujesz uczciwosci :D

Gość ophjsax vth
z siebie`

Gość dobra suc nie jest zła
a suczy co raz mniej ze mna pojedziesz nad morze? w gory nawet mozemy, do babci na wies tez tez bedzie bez gumki

Gość lkafnjknsf
no i czym ty sie tak przejmujesz? nie zyjemy w sredniowieczu prawda? jestescie oboje wolni wiec w czym problem? a co masz udawac dziewice orleanska bo tak wypada? prosze cie.... zyj wg wlasnych zasad i nie patrz na to co inny powiedza bo to twoje zycie i twoja sprawa jak je przezyjesz, jelsi nikogo nie krzywdzisz niczym sie nie przejmuj i nie zaluj, nie znamy dnia ani godziny...... carpe diem!

Gość trelemoreleeee

Gość trele......

Gość onaaa28
Qrcze... ale Wy jestescie tu niektorzy nienormalni... Dziewczyna wiedziala co moze byc na takim wyjezdzie, miala swoja przyjemnosc i tyle... A Wy tu placzecie ze na 3 spotkaniu... No i co z tego? Wy tu wszyscy pewnie dopiero po slubie ;P ...