ja tez sie w niej zakochalem 0 Napisano Lipiec 8, 2009 Wiesz Przerwa Między Palcami 90 że sie w Tobie zakochałem? Kocham cię Przerwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desznik09 0 Napisano Lipiec 8, 2009 Czekaj jak cię dopadną:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jacie ale gacie Napisano Lipiec 8, 2009 fajnie jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tez sie w niej zakochalem 0 Napisano Lipiec 8, 2009 kto mnie dopadnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jessienna 1 Napisano Lipiec 8, 2009 No wiecie Panowie, poczekajcie aż Wasza wybranka się pojawi. Tak za plecami nie ma co języka strzępić;) Tak przynajmniej odpowie i może da któremuś szansę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tez sie w niej zakochalem 0 Napisano Lipiec 8, 2009 Ale kiedy Ona się pojawi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo ty i ona to jedno Napisano Lipiec 8, 2009 jak ty znikniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tez sie w niej zakochalem 0 Napisano Lipiec 8, 2009 17:42 [zgłoś do usunięcia] bo ty i ona to jedno jak ty znikniesz dlaczego jak ja znikne? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo ty i ona to jedno Napisano Lipiec 8, 2009 a niewiem tak mi sie powiedziało zreszta faktycznie co mi do tego chyba jestem o nia zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicollka 0 Napisano Lipiec 8, 2009 ale durne topiki zakładają co niektórzy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa miedzy nogami 90 Napisano Lipiec 8, 2009 a mnie kochasz? ja też jestem przerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosabella 0 Napisano Lipiec 8, 2009 tamta jest "przerwa pomiedzy palcami 90 " a ty "przerwa pomiedzy nogami 90". nie masz szans ;[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach