Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mela22222

ma ktoś z was tutaj psa BERNEŃSKIEGO?

Polecane posty

Gość Mela22222

Chciałam sie zapytac jaki jest miesięczny koszt utrzymania takiego pięknego pieska :)

Gość Mela22222
tak tak o berneńczyka :)

Gość Mela22222
No tak czytałam na rożnych forach i stronach o berneńczykach tylko zastanawiam sie czy ten pies je tylko karme? nie mozna mu gotowac jakiegos miesa albo cos takiego?

Gość Marcel z Lublina
a co to jest??

tak można i krama miesiecznie nie wychodzi 200 zł mojemu chłopakowi karma wychodzi około 60 zł + jakiej kości kupi

1000 złotych????? hmmmm nie wierze no chyba ze twoja siostra zarabia z 20 tysiecy i nei ma na co wydawać

Gość Mela22222
mila_Agata - dzięki za odpowiedz ;) a miesięcznie nie dalabys rady tak mniej wiecej przyblizyc ile mu to wychodzi?

Gość hgre
każdy pies powinien jeść mięso i gotowane warzywa...pies to nie świnia, by na paszy go hodować...ja mam dwa psy ( innej rasy) i karmię je w ten sposób .. są zdrowe pełne energii i mają piekną sierść..

Gość Mela22222
mila_Agata - dzięki :) strasznie pragnę mieć takiego pieska tylko jak zobaczyłam koszty utrzymania to się przestraszyłam. 250zł na miesiąc to strasznie dużo... A wiem bo tez znajomi maja takie pieska i wcale nie wydają na niego tyle kasy... a pies jest piękny i zadbany :) Mam duży dom i ogród więc myślę ze będzie mu to odpowiadało :)