Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIolECZZZZEEK

Pytanie dotyczące piersi?

Polecane posty

Gość ANIolECZZZZEEK

Mam pytaniA.Czy jak wieczorem zdejmujecie stanik to piersi was bola?Czy w nocy budzicie sie z bolem piersi??

Gość ANIolECZZZZEEK
nie to nie od stanika to tak mam od kilku dni.Poprostu zdejme stanik i tak mnie bola ze szok w nocy tez ja uwielbiam spac na brzuchu i jak tylko poloze sie w nocy na brzuch to tez mnie bola.A w dzień tez.Staly sie wieksze i pelniejsze

Gość ANIolECZZZZEEK
mial ktos tak??

Gość ANIolECZZZZEEK
No własnie tez myślałam ze to na okres ale okres mi sie dzis skończył a mnie nadal bolą.Dodam ze spożnial mi se ale ja mam nieregularne wiec czekalam i dostałam.Zazwyczaj mam okres normalny a ren byl bardzo skąpy.Juz sama nie wiem o co chodzi

Gość ANIolECZZZZEEK
No ale przecież mialam okres.Czy to możliwe???

mozliwe.sama mowisz ze masz nieregularne okresy a ten byl dzwinie skąpy...a w jakim dniu cyklu wspolzylas?( o ile wspolzylas) i czy z zabezpieczeniem?i czy cos jeszcze ci dolega?

wiesz..ja nie wiem czy to akurat moze byc to..w cizy piersi podobno bola..duzo o tym oststnio czytalam bo sama mam podejrzenie ze jestem w ciazy..mam wszystkie objawy,tylko piersi mnie nie bola..wiec nie wiem..i tez mialam okres.jutro robie test. a moze bierzesz antykncepcje?

Gość ANIolECZZZZEEK
Wspólzyje z mezem bez zabezpieczenia.A kochamy sie zawsze w weekendy bo maz w pracy i tylko w weekendy sie widzimy.Ale okres spożnial mi sie juz 2 tydodnie

Gość ANIolECZZZZEEK
Nigy nie brałam tabletek anty

nooo kochaaaaanaaa...test!chyba zrobimy go razem co?jesli nie bierzesz antykoncepcji ani nie bedzie to ciaza ani nie jestes przed okresem...to do lekarza.a od dawna cie bola??

Gość ANIolECZZZZEEK
No wiesz tak z ponad tydzień mnie bolą.Brzuch tez mnie boli jeszcze.No chyba bede musiala zobic.Ale nie wiem kiedy??

a juz.pytasz o dzien cyklu czy o pore dnia?pora obojetna.dzien,najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki,ale ty ja niby mialas juz.wiec lec po test.ja cie nie strasze.bron boże!ale staram sie wyczuć temat.:)

Gość ANIolECZZZZEEK
Ale ze co ze w ciązy jestem?? Podejrzewasz??No w tym problem ze jestem teraz na wsi u kolezanki a tu apteki nie ma.Musze poczekac az ktos bedzie jechal do miasta.

to sa tylko przypuszczenia...kochasz sie bez zabezpieczenia,spoznial ci sie okres,okazalo sie ze byl skąpy,bola cie piersi...nie wiem...tylko przypuszczam.drogie to nie jest,a zwsze lepiej za wczasu wiedziec jesli juz.

ja tak miałam zawsze kilka dni przed okresem i przez pierwsze trzy miesiące ciąży :)

Gość ANIolECZZZZEEK
Wiem ze nie jest drogi to kilka groszy ale teraz juz nie zdaze kupic.Musze czekac.Mnie przed okresem nie bolały.

mnie w normalnej sytuacji przed okresem bolały, a 2-3 dni po okresie przestawały. W ciązy jak zaczęły bolec przed okresem (którego nie dostałam), tak bolały caly czas przez trzy miesiące

jak tylko bedziesz miec mozliwosc to kup i zrob.bedzie jedno podejrzenie z glowy.moze poprostu jakies inne zaburzenia hormonalne...ale to juz z lekarzem.daj znac jak wyszedl test!:)

Gość ANIolECZZZZEEK
Oczywiscie za dam znac tylko nie wiem czy ktos tu jeszcze zajrzy do tego czasu.Postaram sie jak najszybciej