Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina 24

On jest świetny, mniam- !

Polecane posty

Gość o nieeeeeeeeeee
nie cierpie wygolonych na lyso penisow, obrzydza mnie to

Gość Sabina 24
Dlaczego tak sądzicie ze wygolony jest beeee. Przeciez jest czysto i estetycznie. Apetycznie wręcz:-)

Gość garsonka w kropki
dla mnie to wyglada smiesznie i bynajmniej nie apetycznie, mali chlopcy nie maja owlosienia plciowego, a ja chce mezczyzne nie chlopczyka

Gość lucozade
dla mnie tez tacy wygoleni na zero sa jacys obrzydliwi, tacy niewiesci, nie to nie jest apetyczne:O

Gość Zal mi go
Przestan juz dawac swoje zdjecia nie podniesiesz sobie samo oceny w ten sposob udajac dziewczyne i pisanie 2x takiego samego tematu to juz swiadczy o twojej malej samo oceny zal mi takich ludzi pozdro SlodkiLizak :)

Gość TWOJA FANTACJA
zgadzam sie z panem z gory

Gość Sabina 24
o widzę Panowie z góry zazdrosnym okiem spogladają, no ale przecież wszystkim wolno. Dziwi mnie tylko zdania Pań. Przecież każda z nas goli sobie wiec dlaczego faceci nie mieliby tego robić. Lubicie mieć włosy w buzi kiedy "to" robicie. Bo ja nie. Dlatego uważem, że ten jest świetny.

Gość gagagagada
wole miec wloski w buzi niz kogos kogo przyrodzenie wyglada na 12 letniego chlopca:)

Gość Sabina 24
W takim razie wszystkim koleżankom lubiącym robić loda z włosem w buzi życzę powodzenia.no i oczywiście jeśli będziecie miały okazję kiedyś zobaczyć wygolonego członka, to będzie świetny moment by przekonać się, że wygolne wygląda młodziej. Pozdrawiam i życzę powodzenia nie tylko z tymi zarośniętymi...

Gość janka z opola
napewno wygladaja mlodziej, dla mnie smierdzi to nawet zapedami pedofilskimi. i widzialam na oczy ogolonego czlonka i byl to ostatni raz gdy tego chlopaczka widzialam na oczy. a fe

Gość Sabina 24
Wiec jak to Kobiety jest? Zawsze to my się depilujemy dla facetów. W momencie kiedy to oni zaczynają to robić w miejscach intymnych bo same tego chcemy to piszecie ze to fujjj. wolicie takie zarośnięte krzaki....??? Podziwiam, ale szacuneczek dla Was.

Gość gffgfh
mniammniam

Gość Sabide
dla mnie bez roznicy czy ogolony czy nie :) jesli chce sie golic to niech pozbecie sie wloskow z jajek i to wystarczy :)

Gość stawnocznoooooooooo
njenjenje nienienie

Gość niemetrosexualny
Ja się gole moja dziewczyna chwali sobie. pyzatym każdy robi jak chce, a zdanie że zalatuję to zapędami pedofilskimi mi zalatuje ciemnogrodem