Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmina_azw

Zaadoptuję dziecko - adopcja za wskazaniem

Polecane posty

Gość jasmina_azw

Szukamy mamy, która z jakiś przyczyn chce oddać dziecko do adopcji. Adopcja ze wskazaniem umożliwia poznanie się z rodziną adopcyjną przed porodem, bądź jeśli dziecko jest już na świecie to przed decyzją o wybraniu rodziców adopcyjnych. Wraz z mężem mamy dwóch synów i bardzo pragniemy mieć córeczkę. Dlatego jeśli pragniesz znaleźć dla swojej córki rodzinę w której będzie miała szczęśliwy i pełen miłości dom, to napisz: jasmina_azw@wp.pl

Znam bliźniaczki,które na razie są w rodzinie zastępczej ale mają zabrac prawa rodzicom i jak tylko to zrobią to one będą czekac na adopcję. Ale dziewczynki mają już 3,5 lat.

dziękuję ;-) problem w tym, że my przez OAO mamy nikłe szanse, bo "jesteśmy spełnieni jako rodzice, a w kolejce czeka mnóstwo bezdzietnych par". Dlatego jedyną drogą adopcji jest dla nas adopcja ze wskazaniem, gdzie rodzice dziecka wskazują przed sądem nas jako nowych rodziców. A rodzice z ograniczonym prawami bądź pozbawieni praw nie mogą wskazać nowej rodziny.

Ok. rozumiem,a co w przypadku jak nie będzie chętnych na adopcję tych dziewczynek ?

podobno dzieci do lat 5 z uregulowaną sytuacją prawną od razu znajdują nową rodzinę, bo jest gigantyczna kolejka oczekujących bezdzietnych par. ale gdyby taka sytuacja miała miejsce, to napisz proszę do mnie na maila.

Gość Tusia.24
mida13 jeśli możesz to napisz mi na maila więcej infrmacji na temat tych bliźniaczek chcemy z mężem adoptować dzieci przez OAO. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Tusia

Gość młoda 21
witam , jestem w 25 tygodniu ciąży , gdy urodzę dziecko chcę je oddać do adopcji, szukam małżeństwa które zaadiptuję moje dziecko.

Młoda nie wiadomo czy te panie jeszcze tu zaglądają,bo jak widzisz to starszy topik. Musisz jednak na meila. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę powodzenia !

Gość młoda 21
ok napisze na meila. dziękuję CI bardzo !

Gość A ile placisz
Chyba nie sadzisz ze mecze sie po to i niszcze swoje cialo zebys miala radoche za free......................

Gość to może poszukaj
na specjalistycznych forach, kafe to chyba mało odpowiednie miejsce na takie 'anonse'

Gość wietka72
Jestem kobietą wciąż chcę niestety oddać dziecko do adopcji ze wskazaniem ponieważ nie jest mi obojętny los mojego dziecka.Mam już dzieci i są śliczne i zdrowe i na to następne mnie niestety nie stać

Gość wietka i nie jest ci szkoda
dziecka? bedziesz zyla ze swiadomościa ze ono gdzies tam jest i moze dziac sie mu krzywda. Masz juz dzieci wiec pewnie je kochasz najmocniej na swiecie a tu nagle ich braciszek czy siostrzyczka zostanie oddane do obcych ludzi :(

jest str www. adopcja ze wskazaniem tam mozesz poczytac ogłaszają sie kobiety które z jakiś przyczyn nie mogą zatrzymac dziecka

Gość Tosiak77
Jesteśmy parą, która poszukuje dziecka do adopcji ze wskazaniem. Mamy wymaganą teraz kwalifikację Ośrodka Adopcyjnego, mamy też kwalifikację "naturalną" w postaci naszej córeczki :) , ale na dziecko z ośrodka czekamy już latami. Jeśli jest na tym forum mama, która rozważa oddanie swego dziecka do azw, prosimy o kontakt, może właśnie na siebie czekamy? tosiak_jg@tlen.pl