Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss_strawberry

Dałam ciała z zaproszeniami, pomocy!

Polecane posty

Zamówiłam śliczne zaproszenia na allegro, wybrałam treść, wszystko ładnie, pięknie ale jak je dziś dostałam to sobie uświadomiłam jedno.... na zaproszeniu nie ma miejsca na wpisanie kogo się zaprasza! Jest treść typu: 25 sierpnia 2009 w kościele tym i tym o godz tej i tej XX i XX połączą sią św węzłem małżeńskim na uroczystośc zapraszają rodzice i narzeczeni. Po uroczystości zaślubin zapraszamy tu i tu. To wszystko! Jaka ja byłam głupia:/ jak to będzie wyglądało jak na kopercie napiszę " zaproszenie na ślub dla X i X Kowalczyków"? Bo chyba innego wyjścia nie mam?

Gość złóż reklamację

moja koleżanka też takie miała, w zaproszeniu tak jak ty bez pisania kogo się zaprasza tylko na kopertach napisane.

Gość dariaaaq
napisz na kopercie i tyle

A może dodrukować na płprzezrczystym papuierze imiona i nazwiskai wsadzic do zaproszeń?

Gość bfgbf
wiesz co, ja dostałam takie zaproszenie,gdzie tylko na kopercie bylo moje nazwisko, w środku nie

Gość ja też odstawilam taki numer
myślę, ze wina leży i po mojej stronie i po stronie sprzedawcy- w końcu skoro sie tym zajmuje, to powinien choćby sie zapytać, co z tymi nazwiskami. Ja zamówiłam drugą serię zaproszen niestety, bo tak było głupio.

Gość vods
ja dostałam dwa razy takie zaproszenie, dla mnie nie było to nic jakiegoś obraźliwego. Na koprecie było napisane nazwisko i wystarczy, wg mnie nie masz co kombinować, kto ma się obrazić to i tak znajdzie dziurę w całym.

napisz imię i nazwisko na kopercie, a w środku zaroszenie i wszystko będzie jasne. też kiedyś już dostałam takie zaproszenie, szczerze mówiąc to nawet tego nie zauważyłam, dopiero po 2 latach jak zamawiałam swoje i szukałam czegoś na wzór to zauważyłam :) nie przejmuj się, będzie dobre! z resztą, zaproszeń i tak nikt nie czyta ;) a swoją drogą to chyba wina osoby wykonującej zaproszenia, ja jak zamawiałam swoje to oczywiste było dla mnie że zostawią miejsce na wpisanie gości...

wiecie dla mnie to generalnie też nie problem, tyle że mam pare osób, strasznych snobów, którzy zwracają uwagę na takie szczegóły. Dodam że te zaproszenia były dość drogie właśnie ze względu na te osoby. Raszta rodzinki pewnie nawet nie zauważy mojego przeoczenia;)

Olej tych snobów i napisz na kopercie albo jak juz ktos radził wydrukuj na karteczce nazwiska i wsadz do zaproszenia.

Gość megggii
to zamó nowe zaproszenia dla tych kilku snobów, a reszcie daj takie.

snobom powiedz że teraz jest moda na takie właśnie zaproszenia :D

25 sierpnia 2009 w kościele tym i tym o godz tej i tej XX i XX połączą sią św węzłem małżeńskim na uroczystośc zapraszają Szp. Katarzyne Kowalska rodzice i narzeczeni. Po uroczystości zaślubin zapraszamy tu i tu. To wszystko! a nie da sie wpisać recznie w miejsce w ktore ja wpisalam teraz? pokaz najlepiej tez zaproszenia jesli zamawialaś na necie.

Napisz na kopercie, albo jeszcze myślę że można coś w stylu właśnie jak juz wspomniano małą karteczkę do środka, na papierze podobnym do tego co zaproszenia, coś w stylu wizytówki, pierdzieląc tam dwa gołąbki dodac tekst "Na uroczystość zapraszają szanownych państwa ...bla bla bla..... rodzice i narzeczeni", nawet jeśli się tekst że zapraszacie ich powtarza. Tak same nazwiska to mi się nie widzi, możesz jeszcze na tej karteczce walnąć wierszyk o miłości albo jakiś tkliwy cytat, żeby nie samo nazwisko. Też dostałam takie zaproszenie i dopiero jak przeczytałam ten temat to sobie przypomniałam i nawet o tym nie pomyślałam że może byc to pomyłka :D. Wiecie ponoć jak człowiek głupi to nie zauważy a mądry pomyśli że tak ma być :D. Zaproszenia tego teraz nie wygrzebię ale w każdym razie wszystko było napisane na głównej karteczce łącznie z kontaktem w razie potwierdzenia a w środku była karteczka wielkości zaproszenia (to było składane na trzy) gdzie były chyba obrączki, jakis cytat i zaproszenie dla szanownych państwa.

Gość wklej real foto tych zaproszen
wtedy ci doradzimy co mozesz zrobic