Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek82298229

porada /pytanie

Polecane posty

Gość arek82298229

z góry sorry bo będzie to trochę pokręcone A więc: jakiś rok temu poznałem dziewczynę w której ,,zakochałem się od pierwszego wejrzenia,, (wiem że to trochę głupio brzmi tak dziecinnie) dojeżdżała razem zemną do szkoły pociągiem czasami uśmiechaliśmy się do siebie itp. pewnego razu napisałem do niej na NK że ma ładny uśmiech i w ogóle i od tego czasu się zaczęło pisaliśmy dużo i często na gadu i widywaliśmy się przelotnie w czasie tych dojazdów. Kiedyś już nie wytrzymałem i napisałem jej co do niej czuje. Ale zero reakcji z jej strony żadnej odpowiedzi nic kompletnie a że były to wakacje to nie widywaliśmy się. Lecz pod koniec wakacji odezwała się z pytaniem ,, czy się obraziłem,, ,, i że przeprasza mnie za taką ciszę i za swoje zachowanie i czy możemy spróbować jeszcze raz,, I właśnie nie wiedziałem jak mam zinterpretować te jej słowa ,,spróbować jeszcze raz,,. I powróciłem z nią znów to etapu powyżej znów był rok szkolny przelotne spotkania spojrzenia uśmiechy itp. Aż do teraz postanowiłem że znów spróbuje ale w inny sposób zaprosiłem ją na wesele mojego kuzyna (ponieważ dostałem zaproszenie z osoba towarzyszącą) dałem jej czas do namysłu i zgodziła się a do wesela były jeszcze 2 mies. Jakiś miesiąc przed napisałem jej czy idziemy razem na 100% bo muszę potwierdzić (oczywiście tak nie było nic nie musiałem potwierdzać). Napisała mi że sytuacja się skomplikowała bo ma chłopaka i nie wie co on na to powie. Ale po jakimś czasie napisała mi że się zgodził i idziemy razem. Wesele odbyło się w tą sobotę i nie byłem z niego do końca zadowolony ponieważ gdy tylko prosiłem ją do tańca mówiła mi że ,,nie może,, i nie wiem jak mam to rozumieć. Oczywiście bawilismy się razem w jakiś grupowych tańcach itp jak to jest na weselach. ale razem tańczyliśmy tlyko raz. Po weselu napisałem jej sms czy chodź trochę się jej podobało . napisała że tak było fajnie i dobrze się bawiła . Zapytałem czy oby to wesele nic nie popsuło w jej związku... Ale jak do tej pory CISZA nic się nie odzywa . CO O TYM SĄDZICIE CO JA MAM ROBIĆ NAPRAWDĘ JEST TO BARDZO DUŻE ZAANGAŻOWANIE UCZUCIOWE Z MOJEJ STRONY doradźcie PROSZE!!!

hmm, zbyt dużo w tej sytuacji nie zdziałasz.

Gość karton z blachy
jakis długawy ten topik,uf przebrnełam,jakies to dziwne ,to napisz jeszcze 2 esy ,jak nie odpisze to pa

Gość viiiiona
pewnie chlopak zabronil jej z toba tanczyc bo byl zazdrosny. poza tym ile wy macie lat? bo cos mi sie wydaje ze nie wiele:O

Gość arek82298229
nie wiem czy to mało ale mamy po 18 lat. też tak właśnie myślałem że to jej chłopak maczał w tym palce ale w pewnym sensie go rozumiem. ale niewem dlaczego ona się nie odzywa

Gość arek82298229
tak myślę że jeśli jednak coś było by nie tak po tym weselu między nim to może jak się odezwie to napisze jej że w ramach przeprosin da zaprosić się do kina myślicie że to dobry pomysł??

Gość a nie lepiej zadzwonić
? niż pisać głupie smsy?

Gość lepiej zadzwoń
do niej

Gość arek82298229
tylko że nie wiem czy ona chce rozmawiać zemną a nie chcę stawiać jej w kolejnej głupiej sytuacji

Gość arek82298229
na wielu forach można przeczytać: ,,przeczekaj znajdź inną baw się dobrze a ona wtedy zrozumie co do Ciebie czuje,, ale kurde ja tak nie mogę cały czas myślę o niej nocami nie mogę spać wpatruje się w jej zdjęcia i ciągle się zastanawiam co zrobiłem nie tak....

Gość arek82298229
co mam jej teraz napisać ?