Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atram*******

Chcę z kimś porozmawiać Proszę

Polecane posty

Gość monit1703
ja chcę

Gość monit1703
chcesz porozmawiać napisz

Gość wiedzmabetka
Jak można kogoś kochać a jednocześnie nienawidzić ? Moja sytuacja jest beznadziejna jesteśmy razem już 3 lata mieszkamy razem a on nagle stwierdziła że go oszukuje ale w czym to już mi nie powiedział rzucił tylko halsu że powinnam wiedzieć o co chodzi i mieć choć trochę odwagi by się przyznać. Tylko, że ja nic a nic złego nie zrobiłam ani nie zdradziłam, ani nie okłamałam. I tak już cały tydzień to trwa. I prosiłam żeby mi powiedział i wymuszałam to na nim a on swoje i swoje..... Jedyna myśl jaka mi przychodzi do głowy to taka że ma mnie już dość tylko nie wie jak mi to powiedzieć żeby nie zranić i czeka aż ja nie wytrzymam i sama odejdę. Pomóżcie co tu zrobić?

Gość martya
Ja i to z wielka przyjemnością, czasem lepiej zająć się problemami innych ludzi niż myśleć o swoich. Rozwiązanie własnego problemu nie raz jest na wyciągnięcie ręki, tylko trzeba dokładnie sie rozejrzeć

Gość marat
No słucham o co chodzi, mam chwilę wolną to może komuś pomogę:)

Gość adam tworek
nie chcę być anonimowy!!!! Chciałbym aby stworzyć sieciowe Społeczeństwo , które nie boi się swojej Tożsamości , komornka ,US, Partnera, i samego Siebie !! Pomóżcie mi założyć stronę która by zwała np. free net. itd.....