Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhm przepraszam

Mycie tylka woda z mydlem

Polecane posty

Gość ekhm przepraszam

Przepraszam, ze temat brzmi dosc obcesowo ale trzeba tez jakos zwrocic uwage. Ja spedzam zwykle o wiele wiecej czasu w lazience niz inni i zaznaczam tutaj, ze jestem facetem. No wiec zwlaszcza o wiele dluzej niz inni faceci. Zastanawialem sie co jest nie tak? Winy oczywiscie szukalem w sobie. No ale coz. Mieszkajac z innymi chlopakami, albo nawet bedac w gosciach u znajomych, ktorzy mieszkaja z dziewczyna czy zona zaobserwowalem, ze po zrobieniu przyslowiowej "kupy" wyskakuja z kibla jak z procy. Mowy nie ma, zeby sie umyli, sadze nawet, ze i papierem wytra sie tylko pobieznie. I tu jest moje pytanie do was dziewczyny. Czy wam nie przeszkadza, ze faceci nie dbaja o higiene i maja smierdzace tylki? Pewnie powiecie, ze nie wachacie ich tylkow. No dobra...ale ta swiadomosc. Ja np bardzo zle sie czuje z taka swiadomoscia, kiedy zdarzy mi sie, ze nie mam mozliwosci sie od razu umyc. Az sie boje zapytac, czy wy dziewczyny zawsze myjecie po zrobieniu kupy tylek woda z mydlem:( Nie wyobrazam sobie, ze moglbym byc z dziewczyna , ktora tego nie robi...

Gość zaciekawionna
A możesz wyjaśnić, jak realizujesz to w pracy? :D Czy też może - och - nie pracujesz? :P

ja po zrobieniu kupy zawsze robię sobię lewatywe żeby mieć pewność żę jestem czysta :D

Gość ekhm przepraszam
mloda0506, no tylko nie wiem czy traktowac Twoja wypowiedz serio czy nie

Gość cma cmie nie rowna
a ja po zrobieniu kupy, wciskam dupsko na 5 minut do wiaderka ze spirytusem- co by odkazic :classic_cool:

Gość ekhm przepraszam
--->cma cmie nie rowna No bardzo bardzo smieszne...a tak naprawde pewnie wycierasz tylek tylko papierem i potem po prostu od ciebie smierdzi ale nie wydaje ci sie to na tyle istotna sprawa zeby sie nad tym chociaz zastanowic

Gość cudowna_wenus1111
uważam że to obsesja.. albo prowokacja.

Gość cma cmie nie rowna
do ekhm przepraszam-- tak, tak! masz racje! wycieram tylko papierem i to sciernym na dodatek! dlatego o tym spirytusie napisalam- wiesz, trzeba zdezynfekowac :) no to ide a wy tu sobie dalej dyskutujcie- bo wiadomo- TEMAT KUPA- TEMAT RZEKA :D:D:D

Gość ekhm przepraszam
wlasnie, ze nie prowokacja, juz chyba rzeczywiscie chyba predzej obsesja, bo w sumie na to wszystko wskazuje, ze to ja odstaje od normy:( no coz..ale przynajmniej juz wiem jaka jest prawda...

Gość grabarka
mnie to u innych przeszkadza zawsze myje po... z małymi wyjatkami, np. w podróży i...wtedy okropnie podle i źle się czuję

Gość grabarka
...zwykły nawyk higieniczny

Gość czesc pracy
... tak podmywam sie , kiedy moge.... u mnie w robocie takiego przylapali , weszla kobitka , a on z kulkami na wierzchu na umywalce heheh :).... a no iwyleciala z tamtad z wrzaskiem, ze pol biura sie zlecialo :)

a od czego są husteczki nawilżające dla dzieci? u mnie stoją obok papieru toaletowego i mój męzczyzna umie z nich korzystać ;) w sklepach można dostac husteczki do hig intymnej i to nawet pakowane pojedynczo,więc o co chodzi?

Gość grabarka
a tam chusteczki ja wchodzę do kabiny i prysznicem od spodu, wtedy wiem, że mam czysto

Gość ekhm przepraszam
O, widze, ze jednak sa ludzie, ktorzy mysla tak jak ja. dodatkowo, wlasnie szukajac informacji na ten temt, trafilem, ze podobno mycie odbytu zmniejsza prawdopodobienstwo hemoroidow. Ale ....pewnie wsrod kobiet czestrze jest dbanie o higienie, wlaczajace mycie odbytu mydlem, bo kobiety w ogole niejako sa zmuszone bardziej utrzymywac higiene. U facetow pewnie takie zachowanie jak moje to wyjatek. No ale w sumie to optymistyczne dla mnie, w koncu faceci mnie mniej obchodza, wazne zeby moja dziewczyna sie myla:)

Gość grabarka
uważaj , bo te malowane...a jednak mogą się nie myć...a może korzystaja raz w tygodniu z toalety i nie musza sie myć

a czy studiujesz/studiowałeś w Cieszynie?bo tam też był jeden taki, co wolał sie nie wysrać, bo nie miał gdzie sie podmyc:D

Gość Jacobs
Tylk myję nie mydłem a płynem do higieny intymnej.A w domu mam bidet i po kłopocie.W torebce noszę chusteczki higieniczne do higieny intymnej.Można chodzić z czystą d...? mozna>

Gość grabarka
mnie bidet nie odpowiada w natrysku mam od razu masaż

Gość grabarka
podobno najzdrowsze jest szare mydło choć nie moge sie przekonać

Gość ekhm przepraszam
Nie, nie bylem chyba nawet nigdy w Cieszynie i ja, jak musze zrobic kupe a nie mam sie gdzie umyc, to jednak robie kupe. Tylko wtedy duzo papiero toaletowego zuzywam, i mocze go albo pod kranem albo pluje na niego. Z reszta chyba wiele osob tak robi (pluje na papiero toaletowy) bo jak w toalecie ktos byl obok mnie to nie raz slyszalem. Zaraz sie pewnie bedziecie smiac - dziwne, ze z normalnych rzeczy sie smiejecie. Ja jednak powiem calkiem serio, ze gdybym mial dziewczyne, i od niej by smierdzialo to bym sie NAPRAWDE POWAZNIE ZASTANOWIL..

Gość grabarka
co tu śmiesznego nie będziesz miał hemoroidów

Gość ekhm przepraszam
Dobra, ide spac, dobranoc:)

Gość cieszynianka
o widzę że ktoś z mojego miasta się wypowiada :) Pozdrawiam 🖐️ A jeśli chodzi o mysie sie po każdej kupce to gościu pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją żeby ktoś zaraz leciał pod prysznic :) Wystarczy że dobrze sie podetrzesz i nic nie śmierdzi ! A wieczorem ok - to chyba każdy się myje. Nie wiem co bym sobie pomyślała gdyby ktoś przyszedł do mnie w gości i po dłuższym posiedzeniu w kibelku brał prysznic. Nie chodzi mi o to że zużywa wodę ale ... przecież idąc w gości nie ide się tam kąpać !!

Gość hahaha ale beka
bo srać trzeba umieć, ja jak sram to nawet pierwsze podtarcie jest całkowicie czyste, a jak ktoś wstrzymuje gówno w dupie to potem nawet jak pół papieru zuzyje to sie nie wytrze do czysta

Gość Biały Jeleń
Ja mocuje kondoma przy analu. Kupa wpada w gumke i dupa czysta. Nawet wycierac nie trzeba.

Gość gość
A po co pod prysznic? zwykle koło kibelka stoi jakiś płyn do mycia pupy(najczęściej domestos). Wystarczy nim przemyć tyłek i jest czysty.